Yeni Gayrimenkul Danışmanı Personeller Aranıyor!

yeni-gayrimenkul-danismani-personeller-araniyor

Emlak Küpü Gayrimenkul adlı firma tarafından yeni gayrimenkul danışmanı personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Gayrimenkul Danışmanı Personel Alımları

Gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren firma, İstanbul Anadolu yakasında bulunmaktadır. Kadıköy, Pendik – Kurtköy, Tuzla – Aydınlı bölgelerinde belli bir potansiyele sahip olup, gayrimenkul sektöründeki başarısını ispat etmiş, kendine önemli hedefler belirleyen, dinamik ve genç bir kadroya sahiptir. Firma tarafından gerçekleştirilecek olan gayrimenkul danışmanı eleman alımları ile ilgilenen ve kendine uygun olduğunu düşünerek başvuruda bulunan kişilerde bulunması gereken özellikler de açıklandı. Gayrimenkul danışmanı iş başvurusu şartları haberimizin devamındadır.

Yeni Gayrimenkul Danışmanlarında Aranan Özellikler

Gayrimenkul danışmanı eleman alımı için başvuru yapacak olan adayların öncelikle 25 yaşından büyük olması gerekiyor. Adaylarda ayrıca kariyerine gayrimenkul sektöründe devam etmek istiyor olması, kendine hedefler belirlemiş ve hedefleri konusunda hırslı olması, müşteri ilişkilerini dinamik tutabilecek olması, insan ilişkilerinde başarılı olması, vizyon sahibi, öz güvenli, sosyal çevresi geniş, sosyal ilişkileri güçlü olması, giyimine ve görünümüne özen gösteriyor olması, interneti ve sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanıyor olması, kişisel gelişime, yeniliklere ve eğitime önem veriyor olması, araç sahibi ya da aktif olarak araç kullanabiliyor olması, yüksek prim sistemi ile çalışmayı kabul edecek olması da gerekmektedir.

Gayrimenkul Danışmanlarının Görevleri

İşe alımı yapılacak olan yeni gayrimenkul danışmanları müşteri memnuniyeti esasıyla en doğru danışmanlık hizmetini vermek, satılık ve kiralık gayrimenkuller ile ilgili kendi portföyünü oluşturmak, ofisteki teknik destek ve altyapıyı kullanarak yeni müşteri kazanımları sağlamak, gayrimenkul alanlar ve satanlar ile ilgili veri tabanı oluşturmak, sektördeki güncellemeleri ve yenilikleri takip ederek ayak uydurmak, portföyünde bulunan müşterilerin doğru bir şekilde eşleştirmesini yaparak devamındaki tüm süreci profesyonel olarak yönetmek gibi görevler alacaklardır.

Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuruları

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Gayrimenkul danışmanı iş başvuruları 6 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecektir. Bu işe alım duyurusu ile ilgili bütün detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabileceği gibi, aynı bağlantıdan gayrimenkul danışmanı personel alımı iş başvurusu da yapılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/emlak-kupu-gayrimenkul-sercan-goller-gayrimenkul-danismani-1911554

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.