Turyap Gayrimenkul Danışmanı Personel Alımları!

turyap-gayrimenkul-danismani-personel-alimlari

Turyap Pendik Batı Temsilciliği tarafından gayrimenkul danışmanı olarak görev yapacak yeni personeller aranıyor.

Turyap Gayrimenkul Danışmanları Arıyor

1985 yılından bu yana Türkiye’de gayrimenkul sektöründe faaliyet veren Turyap en yaygın ve en köklü organizasyona sahip firmalar arasındadır. 1500 çalışanı olan Turyap’ın 320 adet temsilciliği bulunur. Türkiye’de gayrimenkul danışmanlığı mesleğinin popüler hale gelmesini ve daha saygın olmasını sağlayan Turyap’ın bugün itibariyle Türkiye’nin her yerinde açılan temsilciliklerinde pek çok saygın meslekten gelen gayrimenkul danışmanları görev yapmaktadır. Turyap gayrimenkul danışmanı personel alımları kapsamında işe alımlar yapıyor. Gayrimenkul danışmanı olmak isteyen ve bu iş başvurusu ile ilgilenenler için haberimizin devamında gerekli bütün detaylar yer almaktadır.

Gayrimenkul Danışmanlarında Aranan Özellikler

Gayrimenkul danışmanı iş başvurusu yapacak olan kişilerde olması gereken özellikler de firma tarafından belirtilmiştir.Buna göre başvuru sahiplerinin diksiyonlarının düzgün, dış görünümlerine özen gösteren, aktif olarak araç kullanabilen, özgüveni yüksek, ikna yeteneği gelişmiş,takım çalışmasına uyu sağlayabilecek olan, ileriye dönük kariyer hedefleri bulunan kişiler olması gerekiyor.Turyap gayrimenkul danışmanı iş başvurusu yapmak isteyen adayların ayrıca MS Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanıyor olmaları, kişisel ve ticari sicillerinin temiz olması, banka referanslarında iflaslık ve icralık durumlarının olmaması, sabıka kayıtlarında daha önce yüz kızartıcı bir suç işlediklerinin yer alıyor olmaması da gerekiyor.

Turyap Yeni Gayrimenkul Danışmanlarının Görevleri

Turyap Gayrimenkul Danışmanı iş başvurusu yapmak isteyenler gerekli değerlendirmelere tabi tutularak işe alındıktan sonra müşteri porföyü oluşturmak adına çalışmalara yürütmek, potansiyel müşterilerle iletişime geçerek ihtiyaçları doğrultusunda çözümler oluşturmak, sahada aktif bir şekilde çalışmak gibi görevler alacaklardır. En az lise mezunu olması gereken adaylar üniversitelerin ön lisans, lisans ve yüksek lisans bölümlerinden de mezun olabilirler. Firma bünyesinde tam zamanlı olarak görev yapacak yeni personellerin ayrıca insanlarla iletişim konusunda sıkıntı yaşamıyor olmaları da gerekmektedir.

Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuruları

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Gayrimenkul danışmanı iş başvuruları 25 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecektir. Bu iş başvurusu ile ilgilenen, daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyen ve iş başvurusu yapmak isteyenler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turyap-pendik-bati-temsilciligi-emlak-danismani-2018700

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.