Domino’s Pizza Emlak Geliştirme Uzmanları Arıyor!

dominos-pizza-emlak-gelistirme-uzmanlari-ariyor

Domino’s Pizza personel alımı yapılacak olan açık pozisyonun Emlak Geliştirme Uzmanı olduğu duyuruldu.

Domino’s Pizza Emlak Geliştirme Uzmanlarının Görevleri

Domino’s Pizza eleman alımı iş başvurusu yapmak isteyen adaylar Emlak Geliştirme Uzmanı olarak görev yapacak olup, şirketin belirlediği standartlar doğrultusundan uygun olan dükkanların kiralama faaliyetlerini takip etmek ve yürütmek, alışveriş merkezlerinde kiralanacak olan dükkanlar ile ilgili süreçleri yürütmek, standartlara uygun olan dükkanlarla ilgili raporların hazırlamak ve sunumunu yapma, dükkan açılışına dair kiralama işlemlerini yapmak, uygun fırsatları takip etmek suretiyle kiralanan dükkanlardaki fiyat indirimlerinin sağlamak, şirketin karlılığına katkıda bulunmak, mevcut Domino’s restoranlarının komşuları, mal sahipleri ile iletişimi sağlamak gibi görevler alacaklardır.

Emlak Geliştirme Uzmanı Personellerde Aranan Özellikler

Domino’s Pizza eleman alımları çerçevesinde işe alınacak olan yeni personellere aranan özeliklerin başında üniversite mezunu olmaları gelmektedir. Emlak Geliştirme Uzmanı personel alımları için başvuru yapacak olan adayların ileri derecede İngilizce biliyor olması, proje gelişimi ve yönetimi konularında deneyimli olmaları, MS Office uygulamalarına hakim olmaları, insanlarla iletişim konusunda başarılı olmaları, takım halinde çalışma şekline ayak uydurabilecek olmaları, analitik düşünce yapısı sahibi, sorun çözme kabiliyetinin gelişmiş olması, organizasyon ve planlama alanlarında beceri sahibi olmaları, aktif bir şekilde araç kullanabiliyor olmaları ve seyahat etmek için herhangi bir engellerinin bulunmaması gerekmektedir.

Domino’s Pizza Emlak Geliştirme Uzmanı İş Başvuruları

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Emlak geliştirme iş başvurusu yapacak olan adayların başvuruları Domino’s Pizza’nın işe alımlar ile ilgilenen departmanı tarafından kabul edilecektir. Domino’s Pizza iş başvuruları 31 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılabilmektedir. Bu işe alımlar ile ilgili olan kişilerin daha detaylı bilgi alabilmeleri ve iş başvurusu yapabilmeleri için aşağıdaki link paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/dominos-pizza-emlak-gelistirme-uzmani-2022656

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.