RE/MAX Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Personel Alımları!

re-max-turkiye-gayrimenkul-danismani-personel-alimlari

RE/MAX Türkiye gayrimenkul sektöründe görev alacak olan yeni danışman personel alımları yapıyor.

Yeni Gayrimenkul Danışmanları Aranıyor

1997 yılı kurulan ve o günden beri faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin ilk uluslararası franchise gayrimenkul firması olan RE/MAX Türkiye, Kurucusu, TYOP’un girişimcilik ve finans dallarında verdiği en başarılı işadamı ve en başarılı girişimci ödüllerini alan Murat Goldştayn’dır. Bugün itibariyle Türkiye ve KKTC’de 45 farklı şehirde 350 adet franchise ofisi ve 3.500’den fazla personeli vardır. RE/MAX İkon gayrimenkul danışmanı personel alımları yapacağını bildirdiği işe alım duyurusunda başvuru sahiplerinde hangi şartları aradığını da belirtti.

Emlak Danışmanı Personel Alımı

RE/MAX İkon 2014 yılından bu yana İstanbul – Maltepe Ofisim İstanbul Plazaları’nda faaliyettedir. 40 kişiden oluşan uzman kadroya sahip olan RE/MAX İkon, İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy – Tuzla E – 5 hattında markalı konut projeleri, ticari ofis projeleri, kurumsal mağazalar, Marmara Bölgesi arsa, arazi proje geliştirme üzerine çalışmalar yapmaktadır. Gayrimenkul danışmanı eleman alımları gerçekleştirecek olan firma yeni personellerine gerekli eğitimleri vererek, koçluk programı ile de destek sağlamaktadır. RE/MAX emlak danışmanı personel alımları için başvuru yapacak olan adaylarda aranan özellikleraşağıdadır.

Gayrimenkul Danışmanlarında Aranan Özellikler

Gayrimenkul danışmanı personel alımı için başvuracak olan kişilerin iç motivasyonlarının yüksek, pozitif düşünce yapısına sahip, iletişim kabiliyeti gelişmiş, gelişime ve yeniliklere açık, dış görünüşüne özen gösteren, pazarlama ve satış tekniklerine hakim, gayrimenkul alanına ilgisi bulunan, ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek olan, uluslararası bir firmada en az sermaye ile kendi işinin sahibi olmak isteyen kişiler olmaları gerekmektedir. emlak danışmanı iş başvurusu yapacak adayların ayrıca hedefleri ve hayallerinin olması, dürüst ve güvenilir olması, insan ilişkilerinde başarılı olması da istenmektedir.

Gayrimenkul Danışmanı İş Başvurusu

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Yeni gayrimenkul danışmanı iş başvurusu sahiplerinin yapacakları başvurular firma tarafından 25 Ağustos 2018 tarihine kadar kabul edilecektir. Bu iş duyurusu ile ilgilenen, daha detaylı bilgi almak isteyen ve emlak danışmanı iş başvurusu yapmak isteyenler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ikon-gayrimenkul-danismanlik-insaat-san-ve-tic-lt-gayrimenkul-danismanligi-1542444

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.