Gayrimenkul Danışmanlarına Yeni İş Fırsatı!

gayrimenkul-danismanlarina-yeni-is-firsati

Eskidji Emlak Danışmanlık adlı firma yeni gayrimenkul danışmanı aradığını ve başvurularda aranan kriterleri açıkladı.

Gayrimenkul Danışmanı Alımı

Gayrimenkul personel alımları ile ilgili yapılan duyuruda açık pozisyona başvuru yapmak isteyen adayların ne gibi özelliklere sahip olmasının istendiği de açık bir şekilde belirtildi. Emlak danışmanı iş başvurularında aranan kriterlerin başında daha önce gayrimenkul sektöründe en az 1 yıl olmak üzere çalışmış olmak şartı yer alıyor. işe alımları gerçekleştirecek olan firma tarafından hangi diğer şart ve özelliklerin bildirildiği haberimizde ayrıntılandırılmıştır.

Gayrimenkul Danışmanlarında Aranan Şartlar

Yeni gayrimenkul danışmanı eleman alımları ile işe alımı sağlanacak olan adayların değerlendirmeye alınabilmesi için öncelikle tecrübe şartı aranıyor. Adaylarda aranan bir özellik de en az lise mezunu olmak üzere, üniversitelerin lisans ya da ön lisans bölümlerinden mezun olmaları gerektiği olarak dikkat çekiyor. Gayrimenkul danışmanı iş başvuruları sonucunda işe alınacak olan kişiler diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen, ekip halinde çalışabilecek ve ekip arkadaşlarına uyum sağlayabilecek olan, sahada aktif bir şekilde rol alabilecek olan, ikna kabiliyeti gelişmiş, insan ilişkilerinde sorun yaşamayan ve insanlarla sağlıklı iletişim kurabilen, yüksek öz güven sahibi, gayrimenkul sektörü ile ilgili ileriye dönük hedefleri bulunan kişiler arasında seçileceklerdir.

Gayrimenkul Danışmanlarının Görevleri

Gayrimenkul iş başvurusu yapmak isteyen ve bu akandaki pozisyonla ilgilenen kişiler firma tarafından değerlendirmeye alındıktan sonra uygun bulunmaları halinde işe alımları sağlanacaktır. İşe alınan yeni personeller sahada çalışacak olup, müşteri portföyü oluşturarak gayrimenkul satışı ve gayrimenkul kiralama faaliyetlerinde bulunacaklardır. Tercihen bu alanda daha önce deneyim kazanmış kişilerin başvuruları kabul edilecektir. Ancak deneyimsiz bay ve bayan adayların da başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuruları

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

20 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecek olan gayrimenkul danışmanı iş başvuruları ile ilgilenen ve daha ayrıntılı bilgi almak isteyen kişiler aşağıda verilen linkten bu bilgilere ulaşabilirler. Aynı linkten iş başvurusu da yapılabilmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/eskidji-gayrimenkul-emlak-danismani-2014416

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.