Realty World Gayrimenkul Danışmanı Yeni Personeller Arıyor!

realty-world-gayrimenkul-danismani-yeni-personeller-ariyor

Realty World iş ortaklarından olan CZM Gayrimenkul adlı firma Gayrimenkul Danışmanı personel alımları yapıyor.

Yeni Gayrimenkul Danışmanları Aranıyor

Türkiye’de de faaliyet gösteren Amerika merkezli bir gayrimenkul firması olan Realty World, ABD’de 1973 yılında kurulmuştur. Realty World, marka bilinirliği ile ilgili 1.5 milyon dolarlık yatırım yapmış ve dünyanın sayılı franchise gayrimenkul firmaları arasında yer almayı başarmıştır. 2005 yılından bu yana ülkemizde de Realty World Türkiye adıyla gayrimenkul sektöründe faaliyetler yürüten firma, franchise sistemi ile çalışmaktadır. 2006- 2007 – 2008 yıllarında Realty World Türkiye’ye faaliyette olduğu ülkeler arasında en hızlı büyümeyi kaydetmiş olması nedeniyle ödül verilmiştir. Firma, 2007 yılından bu yanda Garanti Koza Grubu’nun bünyesinde bulunan firmalar arasında yer almaktadır. Türkiye’de 200’den fazla ofisi bulunan Realty World iş ortaklarından CZM Gayrimenkul tarafından gayrimenkul danışmanı personel alımları yapılacağı açıklandı.

Yeni Gayrimenkul Danışmanlarının Özellikleri

Gayrimenkul danışmanı iş başvurusu yaparak firmaya bu pozisyon ile ilgilendiğini bildiren kişilerin gayrimenkul sektöründe çalışmaya ve kariyer yapmaya istekli olmaları gerektiği öncelikli şart olarak bildirildi. Gayrimenkul danışmanı olmak isteyen adayların ayrıca kendisi için firma tarafından belirlenecek olan bölgede aktif bir şekilde çalışabilecek olması, zamanını ve işini en doğru şekilde yönetebilmesi, sorumluluklarının bilincinde olması, eğitimin hayat boyu devam gerekliliğinin olduğuna ve kişisel gelişime inanıyor olması, dürüstlüğü ilke olarak benimsemiş, çevresi ve iş arkadaşları ile uyum halinde çalışabilecek olması, genel olarak dış görünüşüne önem veriyor olması, insan ilişkilerinde başarılı olması, satıl kabiliyetine sahip olması gerekmektedir.

Realty World Gayrimenkul Danışmanı İş Başvurusu

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Realty World gayrimenkul danışmanı iş başvurusu yapmak isteyen kişiler için gerekli tüm bilgiler ve diğer tüm detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşmak mümkündür. Aynı bağlantı kullanılarak gayrimenkul danışmanı iş başvuruları da kabul edilmektedir. Başvurular 28 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/realty-world-gayrimenkul-hizmetleri-as-gayrimenkul-danismani-czm-gayrimenkul-1994702

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.