Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Personel Alımları!

gayrimenkul-degerleme-uzmani-personel-alimlari

Kalme Kurumsal adlı firma gayrimenkul değerleme uzmanı personel alımları yapacağını duyurdu.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Aranıyor

SPK olarak kısaltılan Sermaye Piyasası Kurulu ve BDDK olarak kısaltılan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nca gayrimenkul değerleme alanında hizmet vermek üzere listeye alınmış olan ve uluslararası yeterlilik belgesine sahip Kalme Kurumsal adlı firmanın Ankara’daki Genel Müdürlüğü’nde, Adana’daki, Antalya’daki, Bursa’daki ve Konya’daki ofislerinde görev verilmek üzere gayrimenkul değerleme uzmanı personel alımları gerçekleştirilecektir. İş alınacak yeni personellere ait tüm detaylar haberimizin devamındadır.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanlarında Aranan Özellikler

Gayrimenkul değerleme uzmanı iş başvurusu yapacak olan adayların öncelikle Gayrimenkul Değerleme Lisansı’na sahip olmaları gerekmektedir. Adayların ayrıca tercihen 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama, Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları da isteniyor. Gayrimenkul değerleme alanında en az 3 yıl deneyimi olan kişiler tercih edilecektir. Gayrimenkul değerleme uzmanı eleman alımı ile ilgilenen kişilerin deneyimli olmaması halinde bu alanda kariyer hedeflerinin bulunması gerekiyor. Adayların planlama, zaman yönetimi, iş takibi ve yönetimi konularında kendine güveniyor olması, girişimci, yenilikçi, dinamik, araştırmacı ve analitik düşünce yapısı sahibi, insanlarla iletişimde başarılı, ekip çalışmasında uyum içinde yer alabilecek, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen kişiler olması da isteniyor. Başvuru yapacak erkek adaylarda aranan şart ise askerlik görevlerini tamamlamış olmaları şeklinde belirtildi.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş Başvuruları

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Gayrimenkul değerleme iş başvurusu yaparak gerekli şartları yerine getirdiği görülen adaylar işe alınmalarının ardından finans kurumlarıma verilecek hizmetlerde görev alacaklar. İlgili resmi kurum incelemelerini yapmak,  sahadaki gerekli tespitleri yapmak, değerleme raporlarını hazırlamaktan sorumlu olacaklar. Gayrimenkul değerleme eleman alımı iş başvuruları 26 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. Aşağıdaki linkten bu işe alımlara dair tüm ayrıntılara ulaşılabildiği gibi, aynı bağlantıdan iş başvurusu da yapılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kalme-kurumsal-gayrimenkul-degerleme-ve-dan-as-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1941844

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.