Realty World Gayrimenkul Danışmanı Personeller Arıyor!

realty-world-gayrimenkul-danismani-personeller-ariyor-2

Realty World personel alımları kapsamında yeni gayrimenkul danışmanlarına ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Realty World Yeni Personeller Arıyor

Amerika’da 1973 yılında kurulan franchise gayrimenkul danışmanlık hizmetleri veren Realty World tüketiciler tarafından en çok tercih edilen firmalardandır. 2005 yılından bu yana Türkiye’de de faaliyetler yürüten Realty World profesyonel gayrimenkul hizmeti almak isteyen kişilere ulaşarak gayrimenkul sektörünün en hızlı büyüme sergileyen franchise firması olmuştur. Realty World 2007 yılında Garanti Koza bünyesinde dahil olmuştur. Franchise ortaklarından olan ve ayrimenkul danışmanı yeni personel alımı yapacağını açıklayan Realty World Angora adlı firma başvuru sahiplerinin taşıması gereken özellikleri de bildirdi.

Realty World Yeni Personellerde Aranan Özellikler

Yeni gayrimenkul danışmanı iş başvurusu yapacak olan adayların öncelikle B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmaları ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmaları gerekiyor. Emlak danışmanı personel alımları ile ilgilenenlerin ayrıca insanlarla ilişkilerinde başarılı, iletişim becerilerinin gelişmiş, motivasyonunu yüksek tutabilen, kendini ve işini gayrimenkul alanında geliştirmek isteyen, iletişim konusunda başarılı, vizyon sahibi, yeniliklere ve gelişime açık, dinamik, aktif, dış görüntüsüne özen gösteren, en az 22 yaşında ve daha büyük olan kişiler olması gerekiyor. Realty World gayrimenkul danışmanı olabilmek için gerekli bütün eğitimler işe başlarken ve iş hayatı süresince Realty World tarafından verilecektir.

Gayrimenkul Danışmanlarının Görevleri

Gayrimenkul danışmanı eleman alımı iş başvurusu yapa, uygun olduğuna karar verişerek işe başlayan yeni personeller potansiyel alıcı ve satıcı müşterilerin bulunması, bu alanda yeni portföy oluşturulması, gayrimenkul alıcısı ve satıcısı müşterilerle profesyonel olarak ilgilenilerek ihtiyaçlarının giderilmesi, alıcılar ve satıcılar arasındaki doğru bağlantıların kurulması ve bir araya getirilmesi, satıcılara daha iyi hizmet verebilmek için akıllıca çalışılması, gayrimenkul alıcısı kişilere ihtiyaçlarına uyan doğru gayrimenkullerin gösterilmesi gibi görevler alacaklardır.

Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuruları

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Gayrimenkul danışmanı iş başvuruları 17 Ağustos 2018 tarihine kadar Realty World iş ortağı firma tarafından kabul edilecektir. Bu duyuru ile ilgilenen, daha ayrıntılı bilgi almak isteyen ve emlak danışmanı iş başvurusu yapmak isteyen kişiler gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/realty-world-angora-gayrimenkul-gayrimenkul-danismani-1856405

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.