Gayrimenkul Değerleme Sorumlusu Personeller Aranıyor!

gayrimenkul-degerleme-sorumlusu-personeller-araniyor

Türkiye genelinde pek çok ilde gayrimenkul değerleme kontrol sorumlusu personel alımları yapılacaktır.

Yeni Gayrimenkul Değerleme Sorumlusu Personel Alımı

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık adlı firma tarafından gayrimenkul değerleme kontrol sorumlusu yeni personel alımları yapılacağı açıklandı.  Firmanın İstanbul’daki Genel Müdürlüğü’nde, Ankara’da, Antalya’da, Adana’da Bursa’da, Trabzon’da, İzmir’de, Kayseri’de, Diyarbakır’da, Gaziantep’te işe alınacak olan yeni personeller firmanın bu illerdeki ofislerinde görevlendirileceklerdir. Türkiye’nin her ilinden başvurular kabul edilecektir. Kadrolu olarak çalışacak olan gayrimenkul değerleme kontrol sorumlularının sahip olması gereken özellik ve şartlar aşağıda açıklanmıştır.

Gayrimenkul Değerleme Sorumlularında Aranan Şartlar

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) tarafından yetkilendirilmiş ve gayrimenkul değerleme hizmeti vermesine onay verilmiş olan firma uluslararası yeterlilik belgesine sahip olup merkezi Ankara’dadır. Ancak yapılacak olan işe alımlar tüm Türkiye için geçerlidir. Gayrimenkul değerleme personel alımı için başvuru yapacak olan adayların bu alanda daha önce çalışmış, tecrübeli olmaları ve SPK Gayrimenkul Değerleme Lisansı sahibi olmaları gerekmektedir. Yeni personeller sadece hafta içi günlerde 08:30 – 18:30 saatleri arasında çalışacaklardır. Gayrimenkul değerleme uzmanı iş başvurusu yapmak isteyen erkek adayların askerlik görevlerini yapmış, tecil ettirmiş ya da muaf olmaları gerekmektedir. Üniversite mezunu adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Gayrimenkul Değerleme Sorumlularının Görevleri

Gayrimenkul değerleme sorumlusu iş başvurusu yapan ve işe alımı sağlanan yeni personeller kişi ve kuruluşların talep ettiği eksperler ile gayrimenkullerin ve gayrimenkul projelerinin yararlarını, muhtemel değerlerini belirlemek, yazılı olarak rapor etmek, ilgili firmaya iletmek, analizlerini yapmak, gayrimenkullerin diğerleri ile uyumluluk ve aksaklıklarını tespit etmek ve onaylamak gibi görevler üstleneceklerdir.

Gayrimenkul Değerleme Sorumlusu İş Başvuruları

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Gayrimenkul değerleme iş başvuruları 25 Mayıs 2018 tarihine kadar ilgili firmanın iş başvuruları ile ilgilenen birimi tarafından kabul edilecektir. İş başvurusu yapmak isteyen,daha fazla bilgi almak isteyen kişiler için aşağıdaki link paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kent-kurumsal-gayrimenkul-degerleme-ve-danismanlik-gayrimenkul-degerleme-kontrol-sorumlusu-1837284

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.