Remax Premium, Çok Sayıda Gayrimenkul Danışmanı Alımları Gerçekleştirecek!

Remax Premium, Çok Sayıda Gayrimenkul Danışmanı Alımları Gerçekleştirecek!

Remax Premium, en az lise mezunu, 25 yaş ve üstü olan Gayrimenkul Danışmanı alımları yapacak.

Gayrimenkul Danışmanı iş ilanı yayınlayan ve çok sayıda alım gerçekleştirecek olan Remax Premium, başvuru yapacak adaylara kriterler sunmuştur. Kriterleri sağlayan adayların başvuruları değerlendirilip, koşullar uygun olanlar ile iletişime geçilecektir.

Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı Detayları

  • Yayınlanan iş ilanına başvuruda bulunacak adayların en az lise mezunu olmaları istenmektedir. Ancak üniversite mezunu olanların başvuruları ön değerlendirmeye alınacaktır.
  • Adayların Ankara’da ikamet etmeleri istenmektedir. Ancak Ankara’nın herhangi bir bölgesinde ikamet edilebilinmektedir.
  • Tüm adayların 25 yaş ve üzerinde bulunmaları gerekmektedir. Alımlarda bay ya da bayan şartı konmamıştır.
  • Satış ve Pazarlama alanında deneyimleri olan ya da bu alana ilgi duyanların başvuruları da ön değerlendirmeye alınacaktır.
  • Tüm adayların iletişim yeteneklerinin olması, ikna yeteneklerinin kuvvetli olması istenmektedir.
  • İnsan ilişkilerine önem veren firma, başvuru yapacak adayların da aynı önemi vermelerini, sosyal yönlerinin kuvvetli olmasını, özgüvenlerinin ve motivasyonlarının her zaman yüksek olmasını, vizyon sahibi bir birey olmalarını istemektedir.
  • Yine tüm adayların her zaman pozitif bakış açısına sahip olmaları, her zaman dinamik ve güler yüzlü, aktif olmaları istenmektedir.
  • Önemli olan bir diğer husus ise dış görünümdür. Tüm adayların hem dış görünümlerine hem de diksiyonlarına son derece önem vermeleri istenmektedir.
  • Müşteri memnuniyeti ve müşteri odaklı çalışılması, dürüstlük ve güvenirliği ilke edinilmiş, eğitime ve gelişime her zaman açık olunması istenmektedir.
  • Bilgisayar ve MS Office programlarının kullanılabilinmesi, aynı zamanda da internetin de etkili bir şekilde kullanılabilinmesi istenmektedir.
  • Yine araba kullanabilen, B sınıfı ehliyetleri olan adayların başvuruları ön değerlendirmeye alınacaktır.

Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı Başvuruları Ne Zaman Son?

Başvurular 13 Mart tarihinde sona erecektir. Toplamda 30 Gayrimenkul Danışmanı alımı yapılacaktır. Adaylar sürekli ve tam zamanlı istihdam edileceklerdir.

Remax Premium tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/remax-premium-gayrimenkul-danismani-remax-premium-1959815

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.