Realty World Gayrimenkul Danışmanı Personeller Arıyor!

realty-world-gayrimenkul-danismani-personeller-ariyor

Türkiye’nin lider gayrimenkul franchise markalarından olan Realty World tarafından Gayrimenkul Danışmanı personel alımı yapılacaktır.

Realty World’de Nasıl Çalışılır?

1973 yılında Amerika’da kurulan, Türkiye’deki faaliyetlerine 2005 yılında başlayan Realty World, hızlı bir şekilde büyüyen gayrimenkul markaları arasındadır. Garanti Koza Grubu’na dahil olan Realty World’ün Türkiye genelinde 200’den fazla ofisi bulunmaktadır. Şirket, bünyesinde çalışan tüm personeller sorumluluk bilincini esas kabul ederek marka bilinirliğini artırmak, verilen eğitimlerden ve şirketin kurumsallığından faydalanarak kendileri için belirlenen çalışma alanlarında satılık ve kiralık gayrimenkuller ile ilgili portföy oluşturmak, gayrimenkulleri pazarlamak, yeni bağlantılar kurmak şeklinde çalışmaktadırlar.

Gayrimenkul Danışmanlarında Aranan Özellikler

Realty World gayrimenkul danışmanı eleman alımı için başvuru yapacak olan kişilerde aradığı özellikleri de açıkladı. İş başvurusu yapacak olan adayların gayrimenkul sektörüne ilgi duyuyor olmaları, sektörde kariyer yapma hedeflerinin bulunması, kendi bölgesi kapsamında aktif olarak pazarlama faaliyetleri yürütmek, kiralık ve satılık gayrimenkullerden yeni portföy oluşturmak, çalışma zamanını kendisi planlayarak kendi işini yönetmek, maaşlı değil elde edilen yüksek cironun paylaşımı şeklinde kazanç elde edecek olmayı kabul etmek, gelir hedefini kendi performansı ile odaklayarak çalışmak olarak sıralanıyor.

Realty World Gayrimenkul Danışmanlarında Hangi Özellikleri Arıyor?

Realty World yeni personel alımı başvurusu yapacak olanların ayrıca sürekli eğitim almanın önemli olduğuna inanan, kişisel gelişimine önem veren, dürüstlüğü kendine ilke edinmiş olan, birlikte çalıştığı iş arkadaşlarıyla uyum halinde olabilecek, kurumsal kimliğin sorumluluğunun bilincinde olan, satış yeteneğine sahip, genel görünümüne özen gösteren, İstanbul ili Anadolu yakasında ikamet eden, işinin gerekliliklerini yerine getirmek için azimli olan kişiler olması da gerekiyor.

Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuruları

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Gayrimenkul danışmanı iş başvurusu yapmak ve bu sektörde çalışmak isteyen adaylar şirketin satış departmanında görev yapacak olup, aşağıdaki bağlantıdan iş ile ilgili diğer tüm detayları öğrenebilirler. Aynı bağlantıdan Realty World iş başvurusu da yapılabilmektedir. Gayrimenkul danışmanı iş başvuruları 28 Nisan 2018 tarihine kadar kabul edilmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/realty-world-gayrimenkul-hizmetleri-as-gayrimenkul-danismani-czm-gayrimenkul-1994702

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.