Kuveyt Türk, Varlık Çözümleme Uzman Yardımcısı Alımları Yapacak!

Finans sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Kuveyt Türk Katılım Bankası, İstanbul’da şubelerinde görevlendirmek üzere Varlık Çözümleme Uzman Yardımcısı Alımları yapacak.

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın yayınladığı iş ilanına başvuruda bulunacak adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir.

Varlık Çözümleme Uzman Yardımcısı Alımları

Yayınlanan banka iş ilanına başvuru yapacak adayların üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Bu bölümler; İktisat, İşletme, İstatistik, Ekonometri, Matematik, İşletme Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği olarak belirlenmiştir.

Tüm adayların hem yazılı hem de sözlü İngilizce bilgilerinin olması istenip, ekip çalışmalarında başarılı, ekip çalışmalarında uyumlu, kendilerini ifade etme yeteneklerinin gelişmiş olması, insan ilişkilerinin ve iletişimlerinin kuvvetli olması, analitik düşünme yeteneklerinin de gelişmiş olması istenmektedir.

Takip müşterilerinin kıymet takdiri süreçlerinin takibinin sağlanması, bunların sonuçlandırılması ve sonucunun da ilgili avukatlara bildirilmesi, icra ihalelerinde sürülecek olan pay tutarına ilişkin sürecin takibinin sağlanması, bunlarında sonuçlandırılması ve yine ilgili avukatlara bildirilmesi istenmektedir. Bunların yanı sıra aynı zamanda ihale sonuçlarının takiplerinin yapılması ile tüm gerekli kayıtlarının oluşturulması gerekmektedir. İcra Kıymet Takdirleri ve İcra Satış İhaleleri için eksiksiz bir şekilde dosyanın hazırlanması istenecektir. Hazırlanan dosyaların zamanında nihai değerlendirilmesinin yapılması ve onaya sunulması işlemleri yapılacaktır. Bu görevlere ilişkin olarak da ekspertiz raporunun hazırlatılması da dahil olmak üzere tüm gayrimenkullerin değer tespiti kapsamındaki tüm çalışmaların yapılması gerekecektir.

Yapılacak görevler kapsamında Varlık Çözümleme Uzman Yardımcısı Alımları için başvuru yapacak adayların problem çözme yeteneklerinin gelişmiş olması, her zaman çözüm, hedef ve müşteri odaklı çalışmaları, bankanın misyon ve vizyonunu en iyi şekilde temsil etmeleri istenmektedir. Banka iş başvurusunda bulunacak erkek adayların ise askerlik görevlerini yerine getirmiş ya da muaf olmuş olmaları istenmektedir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-varlik-cozumleme-uzman-yardimcisi-1996447

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.