Ekinci Gayrimenkul, Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak! Son Başvuru: 13 Mart!

Ekinci Gayrimenkul, Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak! Son Başvuru: 13 Mart!

Ekinci Gayrimenkul, İstanbul’un Ümraniye ilçesinde istihdam etmek üzere Gayrimenkul Danışmanı alımları yapacağını duyurdu.

Satılık ve kiralık evlerin portföylerini oluşturmak için personel alımları yapacak olan Ekinci Gayrimenkul, bazı kriterler sunmuştur.

Gayrimenkul Danışmanı Alımları için Detaylar

  • Yayınlanan iş ilanı için başvuruda bulunacak kişilerin en az lise mezunu olmaları istenip, 25 ve üzeri yaşta olma kriteri bulunmaktadır.
  • Maaş sistemi prim yönetimi olacak olup, tüm adayların genel görünümlerine önem vermeleri, prezantabl olmaları istenmektedir.
  • Tüm adayların sosyal medya konusunda iyi olmaları, sosyal medyayı en iyi şekilde kullanabilmeleri istenmektedir.
  • Satılık ve kiralık gayrimenkullerin portföylerinin hazırlama, bu kapsamda yeni ilişkiler kurabilme, hazırlanan portföylerin pazarlanabilinmesi, bunların kazanca dönüştürülmesi, prim ile çalışabilmeleri istenmektedir.
  • Adayların her zaman samimi, her zaman dürüst ve güvenilir olmaları, insan ilişkilerine önem vermelerini, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları istenmektedir.
  • Gayrimenkul sektöründe kariyer hedefleyen adayların başvuru yapması istenip, hoşgörülü, sabırlı, sorumluluklarını zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirilmesi istenmektedir.
  • Başvuru yapacak erkek adayların ise askerlik hizmetlerini yerine getirmiş ya da muaf olmuş olmaları istenmektedir.

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Son başvuru tarihi 13 Mart 2018 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra ise şartlara uygun olan adaylar ile firma iletişime geçecektir.

Ekinci Gayrimenkul tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ekinci-gayrimenkul-gayrimenkul-danismani-1748533

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.