Century 21 Türkiye Yeni Gayrimenkul Danışmanları Arıyor!

century-21-turkiye-yeni-gayrimenkul-danismanlari-ariyor

Century 21 eleman alımları kapsamında gayrimenkul danışmanı iş başvuruları kabul edilmektedir.

Century 21 Türkiye Yeni Personel Alımı

1921 yılında Amerika’da kurulan Century 21 Bayilik Sistemi dünya genelinde gayrimenkul sektörünün lider kurumsal satış franchise markaları arasında yer alır. 2001 yılından bu yana Türkiye’de de faaliyetlerine devam eden Century 21 sahip olduğu 20 milyon liralık sermayesi ile Türk gayrimenkul sektörünün de en kuvvetli şirketleri arasındadır. Çalışanlarına sağladığı kapsamlı eğitim, iş idaresi, pazarlama ve yönetim alanlarındaki desteklerle 78 farklı ülkede 8.000’den çok ofise ve 120.000’den çok gayrimenkul danışmanını bünyesinde tutmaktadır. Century 21 Türkiye personel alımı yapılacak olan açık pozisyona dair tüm detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Century 21 Gayrimenkul Danışmanlarında Aranan Nitelikler

Century 21 gayrimenkul danışmanı iş başvurusu yapacak olan adayların öncelikle bu sektörde kariyer hedeflerinin bulunması isteniyor. Başvuru yaparak kabul gören adaylar Century 21 tarafından önemli bilgilerle donatılmaları, yönlendirilmeleri, farkındalıklarının oluşmasının sağlanması amacıyla Create 21 Gayrimenkul Danışmanlığı Başlangıç eğitim programına tabi tutulacaklardır. Eğitim programını başarıyla tamamlayarak Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifikalarını almaya hak kazanan adaylarda aranan nitelikler arasında sonuca ve çözüme odaklanarak çalışacak olmaları, müşterilere profesyonel hizmet sunabilecek olmaları, uzun vadeli müşteri ilişkileri kurabilecek olmaları, kendi işinin yönetimi konusunda sorumluluk sahibi, disiplinli ve özverili olmaları, ileriki dönemlerde sabit gelir yerine yüksek gelir hedefliyor olmaları, 30 yaşından büyük olmamaları, İstanbul Avrupa ve Asya yakasında ikamet ediyor olmaları bulunmaktadır.

Century 21 Yeni Personelleri Hangi Avantajları Elde Eder?

Century 21 gayrimenkul danışmanı alımları ile ilgilenerek iş başvurusu tapan ve eğitim programı sonrasında işine başlayan yeni personeller kurumsal bir firmada profesyonel bir iş ortamında, başarılarının takdir edildiği, ödül programı bulunan, yenilikçi, teknoloji ile uyumlu pazarlama tekniklerinin sunulduğu, marka bilinirliği yüksek bir firmada çalışıyor olacaklardır. Century 21 personel alımları ile işe alınacak olan herkesin kişisel ve temek eğitimleri önemsenmektedir.

Century 21 Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuruları

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Gayrimenkul danışmanı iş başvuruları 9 Nisan 2018 tarihine kadar Century 21 Türkiye tarafından Türkiye’nin her yerinden kabul edilmektedir. Aşağıdaki bağlantıda gayrimenkul danışmanı olmak ve iş başvurusu yapmak için gereken bütün bilgiler yer almaktadır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/century-21-turkiye-gayrimenkul-danismani-1980450

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.