CB Gayrimenkul Danışmanı Personel Alımları!

cb-gayrimenkul-danismani-personel-alimlari

Dünyada ilk kez uygulamada olan Pass Paylaşım sistemi ile çalışan franchising gayrimenkul danışmanlığı firmalarından olan CB Gayrimenkul yeni personel alımları yapıyor.

Coldwell Banker gayrimenkul danışmanı eleman alımı yapılacak olan açık pozisyon ile ilgili başvuru yapacak olan kişiler aranan özellik ve niteliklere aşağıda detaylı olarak yer verilmiştir. Şirket öncelikli olarak çalışmalarının ve işle ilgili yeteneklerinin karşılığını tam anlamıyla almak isteyen ve bu doğrultuda çalışacak olan kişilerin başvurularını kabul edeceğini yaptığı iş başvurusu duyurusunda bildirdi. İstanbul’da ikamet ediyor olması gereken gayrimenkul danışmanı adaylarında başka ne gibi özelliklerin arandığı haberimizin devamındadır.

Gayrimenkul Danışmanlarında Aranan Özellikler

CB Gayrimenkul iş başvurusu yapacak olan adayların dünya genelinde prestije sahip olan bir markanın çatısı altında kendi işlerini kurmak isteyen, Coldwell Banker Gayrimenkul Danışmanlık şirketinin kültürünü, giyim tarzını ve konuşma şeklini müşterilere yansıtabilen, öz güveni yüksek, girişimci ruha sahip olan, sorun çözme yeteneği gelişmiş, insanlarla ilişki kurmakta ve ikna etmekte başarılı olan, dürüstlüğü kendine prensip edinmiş olan, mesai değil sorumluluk anlayışı ile çalışacak olan kişilerin gayrimenkul danışmanı iş başvuruları CB Gayrimenkul tarafından kabul ediliyor.

Yeni Gayrimenkul Danışmanlarının Görevleri

CB Gayrimenkul Danışmanlık iş başvurusu yaparak gerekli şartları yerine getirerek işinin başına geçen kişiler İstanbul – Şişli’de bulunan ofiste çalışmak suretiyle sahip olduğu gayrimenkulün satışını yapmak ya da kiraya vermek isteyen kişilerle irtibata geçmek, bu kişilere profesyonel danışmanlık hizmeti vermek, bu sayede yeni müşteri portföyü oluşturmak, başarısı kanıtlanmış olan pazarlama sistemi dahilinde bu portföydeki müşterilerin gayrimenkullerini satmak ya da kiralamak adına çalışmalar yürütmek, bu süreç sırasında müşterilerin konuyla alakalı her türlü soru ve sorunlarında yanlarında olarak çözüme ulaştırmak, satışı ya da kiralaması sağlanan gayrimenkulün takibini sonuna kadar yapmak gibi görevler üstleneceklerdir.

Gayrimenkul Danışmanı İş Başvuruları

GayrimenkulEks sayesinde hem gayrimenkul danışmanı alımlarını, hem de gayrimenkul değerleme uzmanı alımlarını yakından takip edebilirsiniz. Firmalar ve şirketler tarafından yayımlanan işe alım ilanlarını yakından takip eden GayrimenkulEks, iş ilanlarından haberdar olarak kariyeriniz için en doğru işi bulmanıza olanak sağlamayı hedeflemektedir. Her iş ilanında belirtilen işe alım şartları ve iş hakkında detayları inceleyip, iş başvurusu öncesinde bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilir ve iş başvurunuzu bu karar doğrultusunda yapabilirsiniz.

Coldwell Gayrimenkul yeni personel iş başvurusu yapmak isteyen adaylara gerekecek bütün bilgiler aşağıda yer almaktadır. Tecrübeli ve tecrübesiz adayların başvurularının kabul edildiği bu duyuruya üniversite öğrencileri de başvurabilmekte olup, iş başvurular 17 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/cb-gayrimenkul-franchising-pazarlama-ve-dan-hiz-emlak-danismani-1865551

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.