General Mobile Yeni Amiral Telefonunu Tanıttı!

General Mobile’in yeni telefonu olan General Mobile GM 8, General Mobil kullanıcıları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

General Mobile GM 8 modelini resmi olarak tanıttı. General Mobile GM8, sahip olduğu tüm özellikler ve satış fiyatı hakkında paylaşımların ve bilgilendirmelerin yapıldığı etkinlikte, telefon tüm detaylarıyla kullanıcılara anlatıldı.

Türkiye’de en çok tercih edilen akıllı telefon markalarından bir tanesi olmayı başaran General Mobile, kullanıcılarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Google işbirliğiyle bir model üretimi gerçekleştiren firma. üst düzey özelliklerine dikkat çekmeyi başaracak gibi.

Google İşbirliğiyle Hızlı Güncelleme Avantajı!

General Mobil GM 8, Android One projesi dahilinde olduğu için aynı zamanda da Android telefonlar arasında en hızlı güncellemeleri alacağı biliniyor. 2017 yılının en büyük trendi haline gelen ve artık sektörde de trend olarak kabul edilecek konumda olan 18:9 ekran ile kullanıma sunulacak olan, General Mobile General Mobile GM 8 modeli 5.7 inch büyüklüğünde.

1440 x 720p çözünürlükte bir ekrana sahip olacak  olan General Mobile One M8 modelinde işlemci tarafında ise Snapdragon 435 kullanılırken, 3 ve 4 gigabyte ram ve 32 ve 64 GB micro SD destekli dahili hafızaya yer verilmiş şekilde sunulacak.

Sınırsız Bulut Depolama Alanı!

Gerçekleştirilen tanıtımda Google fotoğraf uygulaması sayesinde sınırsız bir şekilde bulutta depolama imkanı da sunulacak. Kamera özelliğine bakıldığında ise telefonun arka tarafında 13 megapiksellik bir kamera göze çarparken ön tarafta da yine 13 megapiksellik ve flaşlı bir kamera olacak.

Selfi sevenlerin dikkatini çeken olan dikkatini çekecek olan bu özellik, ayrıca ön tarafta portre modunda kullanılması sayesinde mükemmel fotoğraf kalitesi sayesinde kullanıcıların gönlünü fethetmeyi hedefliyor.

Android 8.0 OREO ile gelen gelecek olan General Mobile GM 8 modeli, 4,5G’ye sahip olacak Bluetooth 4.2 gibi birçok özelliğini 154.2 x 72.7 x 7.96 milimetre boyutlarında ve 152 gram ağırlığındaki kasasında barındıracak. Cihazın batarya kapasitesi olarak 3075 mah olurken, cihaz silikon kılıf hediyesiyle birlikte 306 RAM 32GB dahili hafıza seçeneği eşliğinde 999 Türk Lirası’na, 4 gigabyte ram 64GB daire arazide sayesinde 2099 Türk Lirası’na Türkiye’de satışa sunulacak.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.