GTA V’den 90 Milyon’un Üzerinde Satış!

2000’li yılların başında bilgisayar oyun dünyasında Rockstar Games tarafından sunulan GTA oyununun son versiyonu olan GTA V, çıkışından bu yana geçen 5 yıllık süreçte tam 90 milyon satarak, tarihin en çok satılan bilgisayar oyunları arasında yerini aldı.

GTA V, Rockstar Games’in önemli bir başarısı oldu. ABD tarihindeki ticari olarak en başarılı performansa sahip olan oyunlar arasına giren GTA V, Türkiye’den de önemli derecede talep gördü.

Online Satın Alım Önemli Bir Etki Yaratıyor

Grand Theft Auto V (GTA)’in yayıncısı olan Take-Two tarafından yapılan açıklamada, son çeyrek dönemde tüketici harcamaları arasında en büyük itici güçlerden bir tanesinin çok oyunculu bileşen olan GTA Online vasıtası ile 90 milyon üzerinde satış gerçekleştiğini, GTA Online’a gelecek dönemlerde daha fazla içerik güncellemesinin gelmesi ile satış rakamlarındaki hareketliliğin de süreceğini ifade etti.

Take-Two tarafından yapılan açıklamada 2017 yılında Amerika’da en çok satılan üç numaralı oyunun GTA V olduğuna dikkat çekilirken, oyunun gelir bakımından da ülkede altıncı sırada yer aldığını ifade etti. NBA 2K18 ve WWE 2K18 gibi daha yeni olan oyunların yanında Grand Theft Auto V ve oyun içinde gerçekleştirilebilen dijital satın alımlar, şirketin toplam geliri için önemli bir payı elinde bulunduruyor.

Beklentiler de Yükseltildi!

2018 yılı için Grand Theft Auto Online vasıtasıyla yeni bir rekor daha beklendiğini ifade eden Take-Two İcra Kurulu Başkanı Strauss Zelnick, tüm gelişmelerin beklenenden çok daha iyi olduğunu, bu yüzden beklentileri de yükselttiklerini ifade etti.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.