Samsung’un Yeni Orta Seviye Cihazı Hakkında Sızıntılar Yoğunlaşıyor!

Teknoloji devi Samsung’un yakın dönemde piyasaya sürmesi beklenen orta seviye akıllı telefonu olan Samsung Galaxy C10 Plus’ın AnTuTu testi sonuçları ortaya çıktı.

Şirket olarak rüşvet iddiaları ile zor günler geçiren Samsung, üretim alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Uzun bir süredir merak konusu olan, orta seviye cihaz konumunda piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy C10 Plus için teknik özellikler, AnTuTu testi sonuçlarıyla ortaya çıktı.

Çift kameralı olarak piyasaya sürülecek olan cihaz, muadillerine göre oldukça yüksek performansıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Orta seviye olarak konumlandırılacak olan cihazın ne kadar bir ücretle satılacağı ise henüz kesinleşmedi.

AnTuTu web sitesi üzerinden SM-C9150 model numarası ile ortaya çıkan Samsung Galaxy C10 Plus’ın satışına yakın bir dönemde başlanılması planlanıyor. Daha önceden de cihaz hakkında farklı söylenti ve sızıntıların ortaya çıktığı düşünüldüğünde ise, cihazın nasıl bir donanıma sahip olacağı, Samsung takipçilerinin merakını koruyor.

Galaxy C10 Plus’ta Çift Kamera Beklentisi Yüksek

AnTuTu test sonuçları öncesinde teknoloji devinin yeni akıllı telefonunun çift arka kameraya sahip olması, Samsung tarafından üretilen 6 inç büyüklüğünde, 1080p Full HD Super AMOLED ekran ile gelmesi bekleniyordu.

AnTuTu’da yapılan test sonuçlarına göre, Samsung’un orta seviye akıllı cep telefonunun Snapdragon 660 işlemciye, 6 GB Ram’e, 64 GB hafızaya, 1080×1920 piksellik ekran çözünürlüğüne ve Android 7.1.1 işletim sistemine sahip olması bekleniyor.

Oreo güncellemesi konusunda bir geç davranan Samsung’un kullanımda olan cihazlarında sadece birkaç tanesi Oreo güncellemesi aldı. Android Nougat ile piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy C10 Plus’ın da ilerleyen dönemlerde Oreo güncellemesi alması bekleniyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.