Spotify’den Türkiye ile İlgili Önemli Açıklama!

Spotify'den Türkiye ile İlgili Önemli Açıklama!

Hem dünyanın hem de Türkiye’nin en büyük müzik platformlarından biri olan Spotify Türkiye ile ilgili karar aldı.

Dünyanın en büyük müzik platformlarından biri olan Spotify, Türkiye’deki ofisini kapatacağını açıkladı.

Spotify Türkiye Ofisini Kapatıyor!

Milyarlarca insanın müzik denilicinde akla gelen platformlardan biri olan Spotify Türkiye ofisini kapatma kararı aldığını açıkladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Spotify Türkiye Ofisi yetkilileri, Türkiye’nin kendileri son derece önemli pazar yerleri arasından biri olduğunu, Spotify olarak küresel çapta en iyi müzik hizmetini Türkiye’deki tüm müzikseverlere sunmak için kararlı olduklarını söyledi. Türkiye’de bulunan ofisin kapanacağı haberinin doğru olduğunu söyleyen yetkililer, ancak halen daha çalışmaların devam edeceğini, halen daha en iyi kullanıcı, en iyi müzik, en iyi sanatçıların en iyi tecrübelerinin sunulması için çalışmaların süreceğini söylediler.

Hizmet Verilmeye Devam Edecek

Türkiye tüm operasyonlarının bölge ülke temsilciliklerine bağlanacağını söyleyen yetkililer, yeniden yapılandırmaya ilişkin olarak ülkenin ekibi kapsamında bölgelerde çalışmaların devam edeceğini, plak şirketleri ile birlikte sanatçılarla olan tüm bağlantıların devam edeceğini söylediler.

Yapılan açıklamalarda, Spotify Türkiye Genel Müdürü Ergül Çivi’nin ise yeni bir göreve atandığının bilgisi aktarıldı. Bu görev ise ABD Ticari Direktörlüğü. Yine yapılan açıklamalarda kimsenin ofisin kapanmasından etkilenmeyeceği söylendi.

Spotify Ne Zaman Açıldı?

5 sene önce yani 2013 yılında Spotify Türkiye’de ofis açmıştı. Başlangıçta 10 kişiden oluşan bir ekip ile çalışmalara başlanılmıştı. Ofis, İstanbul’un Levent ilçesinde bulunuyordu.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.