Özdilek İnşaat, 36 İş İlanı Yayınladı!

İnşaat Projesi Sorumlusu İş İlanı yayınlayan Özdilek inşaat, buna ek olarak 35 tane iş ilanı yayınladı.

Özdilek İnşaat, 36 İş İlanı Yayınladı!

Özdilek İnşaat 36 tane iş ilanı yayınladı.

İnşaat Projesi Sorumlusu İş İlanı yayınlayan Özdilek inşaat, buna ek olarak 35 tane iş ilanı yayınladı.

İnşaat Projesi Sorumlusu İş İlanı Detayları

İnşaat Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak istihdam edilecek olan aday Bursa Balat konut projesinde yer alacak.

İnşaat Projesi Sorumlusu iş ilanı başvurusunda bulunacak adayların üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmaları gerekiyor. En az 10 sene deneyim sahibi olmuş adayları tercih edecek olan Özdilek İnşaat sadece erkek adayların başvurularını değerlendirmeye alacaktır. Sürekli ve tam zamanlı olarak istihdam edilecek adayların 40 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir.

Adayların esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmeleri, yoğun iş temposunda çalışabilecek olmaları gerekmektedir. Özdilek İnşaat, başvuru yapacak adayların MS Office programlarına hakim olmalarını istemektedir. Bu programlara ek olarak adayların Autocad programı hakkında da bilgi sahibi ve kullanabiliyor olması gerekmektedir. Malzeme, uygulama ve detayların çözümlenmesi konusunda bilgi ve deneyim sahibi olan adayların başvuruları ön değerlendirmeye alınacaktır.

Adayların aynı zaman ince ve kaba işleri yapabilecek, organizasyonlarını yürüyebilecek, raporlarını hazırlayabilecek bilgilerinin olması gerekmektedir. İş programının yani mekanik, elektrik ve benzeri gibi programların işleyişi için gerekli olan koşulların oluşturulabilinmesi gerekmektedir.

Özdilek İnşaat, İnşaat Projesi Sorumlusu iş ilanı başvurusunda bulunacak adayların, sistemli çalışma kültürünü benimsemiş olmalarını talep etmektedir. Buna ek olarak ekip yönetimi kapsamında tecrübe kazanmış, problemlere en hızlı çözümün üretilmesi, sorumluluk bilincinin oluşmuş olunması istenmektedir.

İnşaat Projesi Sorumlusu İş İlanı Başvurusu Ne Zaman Sona Erecek?

İnşaat Projesi Sorumlusu iş ilanı başvurusu 4 Temmuz 2017 Salı günü sona erecektir.

Diğer İş İlanları Nelerdir?

Özdilek İnşaat 36 tane iş ilanı yayınlamıştır. Bunlardan bazıları; Satış Sorumlusu, Teknik Müdür, Elektrik Teknikeri, Mekanik Bakım Elemanına ek olarak Döner Ustası, Aşçı Yardımcısı, Ekmek ve Pide Ustası…

Siz de bu iş ilanına başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız, aşağıdaki linki kopyalayıp, adres çubuğunuza yapıştırarak ziyaret edebilirsiniz:

http://www.kariyer.net/ozdilek-insaat-is-ilanlari-c1241-p2634/
  • Başvurular, firmaların yayınladıkları iş ilanları üzerinden değerlenmiş olup, tüm değiştirme hakları firmalara aittir. GayrimenkulEks.com sadece başvuruları adaylar ile buluşturma görevini üstlenmiştir.
  • GayrimenkulEks.Com ‘un mail bültenine abone olarak iş ilanlarından güncel bir şekilde haberdar olabilirsiniz. Eğer mobil sürüm üzerinden ziyaret ediyorsanız “tam sürüme geç” butonu yardımı ile bültenimize abone olabilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.