Ziraat Bankası’ndan Anında Kredi!

Ziraat Bankası, herkesin yararlanabileceği Ziraat Kredi Paketi sunuyor. 48 ay vadeli sunulan krediden banka şubelerine gitmeden başvuru yapmanız mümkün. Düşük ve sabit faiz oranı uygulanıp, şubeler haricinde web sitesini, mobil ve internet bankacılığını, çağrı merkezlerini kullanarak da başvurunuzu hemen tamamlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi Paketi

Tüm bireysel ihtiyaçların kullanımı için finansman sunuluyor. 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planlarıyla kredinize hemen başvuru yapabilir ve kullanabilirsiniz. Ödeme planlarında esnek bir yapı sunan banka, kredi vade süresi boyuncada hayat sigortası yapmaktadır.

Sunulan bu pakette Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları sabittir ve piyasa şartlarına göre değişmemektedir. Yüzde 1,37 faiz uygulanır. Eğer şubelerden başvuru yapacaksanız yanınıza gelir belgenizi, kimlik kartınızı ve ikamet kartınızı almanız gerekiyor. Mobil bankacılık kullanarak başvuru yapacaksanız telefonunuz mobil uygulamayı yüklemeniz gerekiyor. ATM’lerde yapılan başvurularda ise gerekli işlemler adımlarını takip etmeniz gerekiyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi 48 Ay Vadeli 10.000 TL

Genel olarak herkesin bankalardan almayı tercih ettiği 10 bin lira için ödeme planı hazırlayacak olursak, yüzde 1,37 faiz ve 48 ay vadede taksit 302,86 TL olmaktadır. Toplam geri ödenecek tutar ise 14.537,10 TL olmaktadır. Yıllık maliyet oranı ise 21.9731 TL olmaktadır. Banka sizden 10 bin liranın yüzde 0,5’i kadar dosya masrafı ücreti alacak. Bu ücret 50 TL olup, tek seferli alınacaktır.

2 Tüm Görüşler

  1. Hepsi boş emekliyim maaşımı ziraatten alıyorum kredi talebinde bulundum benim takibim yok ama eşimin takibi var diye kredi vermiyor böyle saçmalık varmı zaten kredi verince maaş blokeleniyor taksitleri garanti alıyor ama kredi vermiyor

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.