Vakıfbank’tan Ayda 100 TL’den Başlayan Taksitle İmar Barışı Kredisi!

Vakıfbank İmar Barışı kredisi kampanyası başlattı. İmar barışı kapsamında nakit ihtiyacı olanlara 48 aya kadar uzanan avantajlı ödeme planlarıyla düşük faizli kredi verilmektedir. Kredi başvuruları hem banka şubelerinden yapılıp, tüm gerekli belgelerin eksiksiz bir şekilde getirilmesi gerekmektedir.

Vakıfbank İmar Barışı Kredi Kampanyası!

Vakıfbank imar barışı kredisi kampanyasıyla kişiler 48 aya kadar uzanan geri ödeme planlarıyla taksitlerini ödeyebilmektedir. Aylık banka faiz oranları yüzde 1,76’dan başlamaktadır. Kredi faizlerinin değişimi müşteriden müşteriye değişiklik gösterebilmektedir.

Kampanya dahilinde en fazla 20 bin Türk Lirasına kadar finansman alınmaktadır. Minimum ise 3 bin TL’dir. Bu tutardan daha yüksek meblağda kredi almak isteyenlerin banka şubelerini ziyaret etmeleri gerekmektedir. Ayrıca kampanya kapsamında kişilerin sigorta yaptırmaları istenmektedir. Sigorta ödemeleri kişilerin yaşlarına, cinsiyetlerine, kredi tutarı ve vadesine göre değişmektedir.

İmar Barışı Kredi Hesaplama

Vakıfbank imar barışı kredi kampanyası hesaplaması yapıldığında 3 bin TL’yi 48 ay vadeli ödeme planıyla alan bir kişinin aylık taksit ödemesi 100,05 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Toplam geri ödeme tutarı ise 4 bin 802,30 Türk Lirası olmaktadır. 48 ay vadeli 20 bin TL kredi alınması halinde aylık taksit 666,99 TL, geri ödeme ise 32 bin 15,31 Türk Lirası olmaktadır. Dosya masrafı ücreti ise 20 bin TL için 100 TL’dir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.