Vakıfbank Kefilsiz 100.000 TL Konut Kredisi! Anında Başvuru!

Vakıfbank her bütçeye uygun avantajlı ödeme planları ile konut kredisi imkânı sunuyor. Kefilsiz 100.000 TL konut kredisi çekmeyi düşünenler için Vakıfbank 120 aya kadar uzayan vade seçenekleri sunuyor.

Vakıfbank, düzenlediği konut kredisi ürünleri sayesinde hayalleriniz süsleyen eve bir an önce sahip olabilmeniz için oldukça avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. Her bütçeye, her gelir durumuna göre özel ödeme planı seçenekleri ileten Vakıfbank, satın almak istediğiniz evin ekspertiz değerine göre çekebileceğiniz konut kredisi miktarını belirliyor.

Vakıfbank Konut Kredisi Ödeme Planı Seçenekleri

Vakıfbank tarafından düzenlenen konut kredisi kampanyası, her düzeydeki gelir durumlarına özel ödeme planı seçenekleri sunuyor. Çekeceğiniz konut kredisi için;

  • Aylık eşit taksit ödemeli,
  • Giderek yükselen tutarlarda taksit ödemeli,
  • Giderek azalan tutarlarda taksit ödemeli,
  • Ara dönemlerde toplu ödemeli,
  • Periyodik olarak (2 ayda 1, 3 ayda 1) ödemeli,
  • Anapara sabit, faiz değişken ödemeli,
  • Faiz önce, anapara sonra ödemeli gibi birçok konut kredisi ödeme seçenekleri sunuluyor.

Vakıfbank Kefilsiz Konut Kredisi Başvurusu

Vakıfbank, kişinin kredi notunun, kredi istihbaratının ve Vakıfbank ile olan geçmişinin temiz olması halinde kefilsiz 100.000 TL konut kredisi çekme aşamasında herhangi bir engel oluşturmuyor. Kredi başvurusu aşamasında yanınızda nüfus cüzdanınızın ya da sürücü belgenizin aslının ve fotokopisinin bulunmasını talep eden Vakıfbank, başvuru formunu şubede doldurmanızı, çalışma ve gelir durumunuza göre düzenlenen maaş bordrosu, hesap cüzdanı, son iki yıla ait onaylı bilanço gibi gelir belgenizi ve ikâmet ettiğiniz adresinizi gösteren belgenizin yanınızda bulunmasını talep ediyor.

Vakıfbank’tan konut kredisi çekmek için yukarıda bahsedilen konut kredisi başvurusunda gerekli belgeleri yanınızda bulundurarak, size en yakın Vakıfbank şubesinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Vakıfbank Kefilsiz 100.000 TL Konut Kredisi 120 Ay Vadeli Ödeme Planı

Vakıfbank’tan çekeceğiniz kefilsiz 100 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi ürünü için 120 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1,20’ye tekabül etmesi halinde ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı bin 576,80 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak olan tutar ise 189 bin 216 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.