Temmuzun En Çok Kazandıranı Aktif Bank N Kolay Bono!

Aktif Bank N Kolay Bono ile temmuz ayının en fazla kazandıranı. Bunun için formu doldurmak, EFT’yi gerçekleştirmek ve internet şubesinden bononuzu almanız yeterli oluyor. Formda T.C. kimlik numaranız ile cep telefonu numaranızı girmeniz yeterli oluyor. Bilgileri girdikten sonra banka sizinle iletişim geçiyor. Aktif Bank ile kazanmak için banka şubesinin şehrinizde bulunması gerekmiyor. Günümüz internet çağı nedeniyle artık tüm işlemler internet üzerinden yapılabiliyor. Sözleşmeniz banka tarafından size gönderiliyor, telefon ile de onayınız alınıyor. İşlemlere göz atmak için devam edebilirsiniz.

Aktif Bank N Kolay Bono temmuz ayının en fazla kazandıranları arasında. Hesap işlem ücreti almayan banka, N Kolay Bono satılana kadar da faiz oranlarında değişiklik yapmamaktadır. Bankacılık işlemleri ücretsizdir. Yüzde 19,59 daha fazla kazandırır.

Aktif Bank N Kolay Bono ile Temmuzda Daha Fazla Kazanabilirsiniz!

Form bilgilerini sisteme giriş yaptıktan sonra cep telefonuna doğrulama kodu gelecek. Doğrulama kodunu internet şubesinde işlem sonunda girmeniz gerekiyor. Bu güvenlik için olup, başkalarının sizin adına işlem yapmaması için alınan bir önlemdir.

Formda kişisel bilgileriniz isteniyor. Bunlar annenizin kızlık soyadı, kimlik seri sıra no, çalışma şekliniz, mail adresiniz, sözleşmenin teslim edilmesini istediğiniz açık ikametgah bilgilerinizi yazmanız gerekiyor. Sözleşme imzalamak için banka şubelerine gitmenize gerek yoktur. Banka size sözleşmenizi kargo ile gönderir, imzanızı alır, telefon onayı ister ve işlem tamamlanır.

Faiz getirisi 3 bin 991,44 Türk Lirasıdır.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.