Recep Akdağ ve Naci Ağbal Reform Paketini Değerlendirdi!

recep-akdag-ve-naci-agbal-reform-paketini-degerlendirdi

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ve Maliye Bakanı Naci Ağbal çeşitli açıklamalarda bulundular.

Yeni Torba Yasayı Değerlendirdiler

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Yatırım Ortamı İyileştirme Reform Paketi adlı yeni torba yasa tasarısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Recep Akdağ, bu paketin önümüzdeki aylar içinde Türkiye ekonomisine bir defa daha can suyu olacağını, ekonominin bir defa daha canlandırılacağını söyledi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal da yaşanan pek çok olumsuzluğa karşın devlet olarak aldıkları yeni kararlar ve yapılan yeni düzenlemeler sayesinde Türkiye ekonomisinin hızlı bir şekilde toparlandığını, ülkemizin büyüme oranlarının da hızlı bir şekilde ilerlemeye devam edeceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Akdağ ve Maliye Bakanı Ağbal, Erzurum’a gitti. Akdağ ve Ağbal, Erzurum Havalimanı’da Vali Seyfettin Azizoğlui Al Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum İl Emniyet Müdürü Mehmet Arslan, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ilçelerin belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Bürokraside Gereksiz Maliyetler Düşürülecek

Erzurum Havalimanı’nın çıkışında gazetecilerin sorularına cevap veren Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ülkedeki yatırım ortamının iyileştirilmesi amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne iki ayrı yasa tasarısının sunulduğunu, Yatırım Ortamı İyileştirme Paketi’nin koordinasyonunun bizzat kendisi tarafından yapıldığını, yasa tasarılarının ilkinin işadamlarını ve yatırımcıları memnun edecek çok sayıda maddeden oluştuğunu, bürokrasinin büyük ölçüde azaltılacağını, gereksiz tüm maliyetlerin düşürüleceğini, diğer yasa tasarısının da Adalet Bakanı tarafından TBMM Adalet Komisyonu’na sunulduğunu, bir diğer yandan da Maliye Bakanı’nın içeriği mükemmel olan bir paketi Meclis’e götürdüğünü, tüm bu paketlerin önümüzdeki aylarda hayata geçirilerek ekonomiye büyük katkıların sağlanacağını söyledi.

Bu Reform Paketi Büyük Katkılar Sağlayacak

Maliye Bakanı Naci Ağbal da reform yasa tasarısı ile ilgili konuşarak bu paketin üretim, yatırım, ihracat ve istihdam konu başlıkları altında Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlayacağını, önümüzdeki hafta bu paketin Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan be Bütçe Komisyonu’nda hızlı bir şekilde görüşmelerinin başlayacağını, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın uzun süredir bu reform paketi üzerinde gece gündüz çalıştığını söyledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.