O Proje Tunceli’de de Hizmet Vermeye Başladı!

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya sokulan proje doğrultusunda Valilikte kurulan “Açık Kapı Milletin Kapısı” bürosuna, bölge halkı dilek, istek ve önerilerini sunabilecek.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ve halk odaklı hizmet sağlayan “Açık Kapı Milletin Kapısı” projesi Tunceli’de hayata geçirildi.

Söz konusu projenin uygulamaya sokulacağı pilot şehirlerden biri olan Tunceli’de, bölge halkı dilek, öneri ve şikayetlerini bu birime iletebilecekler.

Proje, Pilot Şehirlerden Tunceli’de Uygulanmaya Başladı

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, söz konusu proje kapsamında kurulan bu birimin açılışında bir takım açıklamalarda bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun himayesi ile gerçekleştirilen Açık Kapı Milletin Kapısı projesini hayata geçirmiş olduklarını ifade etti.

Kent olarak “Açık Kapı” projesi doğrultusunda gerçekleştirmiş oldukları çalışmalarda az bir zaman içerisinde çok yol kat ettiklerini ve halkın hizmetine sunduklarını dile getiren Vali Tuncay Sonel, Ocak ayı içerisinde kamu kurumlarında çalışan tatlı dilli, güler yüzlü personellerden bir ekip oluşturarak, vatandaşa üstün hizmet sağlayabilmeleri adına 5 kişiyi görevlendirdiklerini aktardı.

Vatandaşa Üstün Hizmet Sağlanacak

Valiliğin girişinde güzel bir büro oluşturduklarını dile getiren Vali Sonel, kamu kurumlarına rahatlıkla gelebileceklerini dile getirerek, gerek kendileriyle, gerek tüm kamu kurumları ile en üst tabakadan en alt tabaka çalışanlarına varana kadar herkesin tatlı dili, güler yüzü ve hoşnut edici ilgisi ile karşılaşılacağını, vatandaşların tüm işlemlerinin en kısa zaman içerisinde en güzel şekilde gerçekleştirilebilmesi adına büyük gayretle çalışılacağını aktardı. Vatandaşın talep ettiği işin imkansız olması durumunda ise kendisine ikramda bulunup oluru olmadığını anlatacaklarını, vatandaşı sabırla dinleyeceklerini, işini en güzel şekilde görüp duasını almak için uğraşacaklarını da açıklamalarına ekledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.