MHP Lideri Devlet Bahçeli’den Sert Açıklamalar!

mhp-lideri-devlet-bahceliden-sert-aciklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada Zeytin Dalı Harekatı’nın canilere karşı cesaretin duruşu olduğunu söyledi.

TTB Acilen Kapatılmalı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Tabipler Birliği’nin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlenen harekatla ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Devlet Bahçeli, Türkiye Tabipler Birliği’nin (TTB) Türk düşmanı olduğunu, doktorların ve doktorluk mesleğinin yüz karası olduğunu, çok acil bir şekilde TTB hakkında hukuki işlemlerin ve yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğini, bir an önce çok seri bir şekilde kapatılması gerektiğini söyledi.

Yüz Binlerce Bozkurt Hazır Bekliyor

Devlet Başkanı gerekmesi halinde Afrin’e de gidebileceğini, Zeytin Dalı Harekatı’na MHP’nin simgesi olan bozkurt işaretini yaparak dahil olmak isteyen yüz binlerce kişinin operasyona dahil olmak üzere hazırda beklediğini, kendisinin de gerekirse Afrin’e gideceğini, canını bu vatana severek feda edeceğini, bu sözünün millete bir “Devlet” sözü olduğunu da belirtti.

Devlet Bahçeli Dakikalarca Alkışlandı

MHP’nin grup toplantısında bir konuşma yapan Devlet Bahçeli, Afrin’e TSK tarafından düzenlene operasyona dair bilgiler de verdi. Bahçeli’nin gerekirse kendisinin de Afrin’e gideceğini belirtmesinden sonra salonda bulunanlar ayağa kalktı ve dakikalarca Bahçeli’yi alkışladılar. Zeytin Dalı Operasyonu’nda bazı askerlerin bozkurt işareti yapmasının eleştirilmesi ile ilgili de konuştu.

Artık Terörle Mücadele Zamanı Gelmiştir

MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından sert tepki gösterilen bir konu da Türkiye Tabipler Birliği’nin bu operasyonla ilgili açıklamaları oldu. Bahçeli, milli varlığımıza nefret ve kim güdenlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamadığını, Türk milletinin varoluşunun siyasetten üstün olduğunu, milli beka savunulmazsa akıbetimizin ihanet lobisi tarafından belirleneceğini, tehlikenin çok yakın olduğunu, bu yüzden de artık terörle mücadele etmenin zamanının geldiğini söyledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.