İki Büyük Projenin Satış ve Pazarlaması İçin İşbirliğine Gittiler!

İki Büyük Projenin Satış ve Pazarlaması İçin İşbirliğine Gittiler!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde Altın Emlak ile iş birliği meydana getirecek.

Sektörde 20. yılını geride bırakan Altın Emlak, Türkiye genelinde etkinlik gösteren hususi yetkili işletmeleri ile İstanbul’da buluştu.
Taşınmaz ticareti yönetmeliğine en hazır emlak şirketi olarak temsilcilerinin eğitimlerine ehemmiyet verdiklerini dile getiren Genel Müdür Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yetki belgesi ve yeterlilik belgesine ilişkin süreçler hususi yetkili işletmelerimiz için büyük ehemmiyet taşıyor. 5 Aralık öncesinde tüm emlak işletmelerimizin yönetmeliğin ilke ve kurallarına uygun olarak hazır olmalarını oldukca önemsiyoruz. Bu görüşmede da temsilcilerimizi tüm süreçler ve aşamalar hakkında detaylı olarak bilgilendirdik” dedi.

Cathay Group ile İşbirliği 

Altın Emlak ile Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde iş birliği yapacaklarını belirten Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan, görüşmede ek olarak “Gayrimenkul Geliştirme Emlakçıdan Başlar” sunumunu gerçekleştirmiş oldu. Toplantıda aynı grubun yurt dışı iş geliştirme yöneticisi Burak Demirel de Türkiye vatandaşlık programının dünyadaki öteki vatandaşlık ve oturum programlarıyla karşılaştırmalı örneklerini aktardı. Demirel ek olarak Servisli Apartman – Apart Hotel  ve Ascott – Citadines anlaşmaları mevzusunda katılımcılara bilgiler verdi.

İlk 100’de 33’üncü Sıradayız

Ekonomist dergisi tarafınca Franchisee vererek büyüyen 100 şirket sıralamasında 33. Sırada bulunduklarını belirten Altın Emlak Genel Müdürü “Bilhassa 2019 yılını innovasyon, dijitalleşme ve değişiklik yılı olarak değerlendirdik. 15 Nisan tarihinde AB-0291-P akreditasyon numarası ile Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafınca, 19 Haziran tarihinde de YB-0217 kodu ile Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafınca yetkilendirildik. Yetki kapsamındaki Emlak Danışmanı (Seviye 4) ve Sorumlu Emlak Danışmanı (Seviye 5) ulusal yeterliliklerinde imtihan ve belgelendirme faaliyetlerine de başladık. Sektörümüzdeki emlak firmaları içinde bu akreditasyonu elde eden tek emlak firmasıyız” dedi.

Hususi Yetkili İşletmelere Ödüller Verildi

Toplantıda ek olarak Marka Elçisi, Eğitime Değer, Altın Anahtar, Yeni Nesil Emlak Danışmanlığı ödüllerinin yanı sıra bazı temsilcilere takdir belgeleri de verildi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.