Hamza Dağ: Bu Süreç Afrin’de Sona Ermeyecek!

hamza-dag-bu-surec-afrinde-sona-ermeyecek

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bazı kesimlerin Türkiye üzerinde hem ekonomik, hem de askeri operasyon yapmak istediklerini, ancak önlerini kestiklerini söyledi.

Operasyonların Önünü Kestik

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, birilerinin Türkiye’ye ekonomik ve askeri operasyon yapmaya çalıştığını, ancak önlerinin Türkiye tarafından kesildiğini, kesilmeye de devam edeceğini, söyledi. Hamza Dağ, Memur – Sen İzmir İl Temsilciliği’ni ziyareti sırasında yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlene Zeytin Dalı Operasyonu’nda bin civarında teröristin etkisiz duruma getirildiğini, Türkiye’nin sınırlarını korumasının ülke olarak en doğal hakkı olduğunu söyledi.

Türkiye için Planlanan Askeri Operasyonun Önünü Kestik

Hamza Dağ, birileri tarafından Türkiye üzerinde yapmaya çalışılan askeri ve ekonomik operasyonların engellendiğini, önünün kesildiğini, kesilmeye de devam edileceğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da belirttiği gibi bu sürecin Afrin’de sona ermeyeceğini, o bölgede yaşayan halkın hakkını ve hukukunu kendilerine teslim etmek için bu operasyonun yapıldığını, bu operasyon sırasında Türkiye’den ve dünya genelinden gelen desteklerin de sayesinde sürecin çok iyi bir noktaya geldiğini, ayrıca bu sürecin Türkiye tarafından çok iyi yönetildiğini, ancak bazı kesimlerin sözde destek verdiklerini söyleyerek bu operasyonun başarısızlığı için ellerinden geleni yaptıklarını da söyledi.

İzmir’e Alternatif Yollar Gerekiyor

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, konuşmasına İzmir’deki şehir içi ulaşımdan da bahsetti. Hamza Dağ, İzmir’de tramvay seferlerinin başlamasından önce trafik sorununun çok fazla büyümüş olduğunu, Ak Parti olarak İzmir’e yeni çevreyolu yapılması ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, fakat şehir içi trafiğinin rahatlaması için alternatif yolların da yapılması gerektiğini, İzmir’in İller Bankası’ndan pay alan şehirler arasında ikinci sırada yer almasına karşın aynı oranda hizmet alamadığını da vurguladı.

İzmir’den Afrin’e Yardım Malzemesi Gidecek

Memur – Sen İzmir Temsilcisi Ali Musa Bina da bir konuşma gerçekleştirdi ve Hamza Sağ’a bu ziyareti sebebiyle teşekkürlerini iletti. Bina, Afrin operasyonu kapsamında Türk askeri tarafından teröristlerden temizlenen bölgeler için bir yardım kampanyası başlattıklarını, bölgeye önümüzdeki cuma günü yardım malzemelerinin gönderileceğini da haber verdi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.