Burgan Bank’tan Jet Kredi! Hızlı Onaylanan Online İhtiyaç Kredisi!

Burgan Bank düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürerek hızlı bir şekilde onaylanan kredi temin etmenize olanak sağlıyor.

Burgan Bank, düzenlediği ihtiyaç kredisi faiz oranlarını aşağı çekme kampanyası sayesinde tüm ihtiyaçlarınızı uygun maliyetler eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Duyduğunuz nakit ihtiyacını avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları ile çözüme kavuşturan Burgan Bank, kredi başvurunuzu online platformlar üzerinden yapmanıza da olanak sağlıyor.

Burgan Bank Kredi Başvurusu

Burgan Bank düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için oldukça avantajlı faiz oranları sunuyor. Kredi başvurusunu online bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan Burgan Bank, aynı zamanda mobil bankacılık, internet bankacılığı, SMS’le kredi başvurusu gibi yöntemlerle de kredi başvurusu yapmanıza olanak sağlıyor.

Hemen aşağıda yer alan görsel vasıtasıyla Burgan Bank’a ait resmi internet sitesi üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştireceğiniz kredi başvurunuzun onaylanması halinde, krediniz anında vadesiz hesabınıza tanımlanarak kullanımınıza sunulacaktır.

Burgan Bank, kişiye özel fırsatlar sunarak, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç duyulan nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Kişiye özel ihtiyaç kredisi faiz oranları sunan Burgan Bank, 3 farklı kriter eşliğinde temin edilebilecek ihtiyaç kredisi için uygulanacak olan faiz oranlarını sunuyor. Bu kriterlerden ilki olarak kişinin ödeme performansını inceleyen Burgan Bank, ikinci kriter olarak kişinin Burgan Bank’tan çalışacağı ürün sayısını, üçüncü ve son kriter olarak da Burgan Bank’ın yeni mi, eski mi müşterisi olduğunu inceleyecek.

Burgan Bank’tan Dijital İhtiyaç Kredisi!

Burgan Bank, düzenlediği online ihtiyaç kredisi olanağı ile birlikte internet üzerinden hızlı bir şekilde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Onaylanan kredinizi anında vadesiz hesabınıza aktaran Burgan Bank, başvurunuzu otomatik bir şekilde değerlendirip, hızlı bir şekilde sonuçlandırıyor.

Burgan Bank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Burgan Bank’tan temin edeceğiniz 10.000 TL Tutarındaki ihtiyaç kredisi için;

  • 12 ay vade seçeneğinde uygulanacak olan sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,55 olarak uygularken, uygulanan aylık eşit taksit tutarı da 937,49 TL’ye tekabül ediyor.
  • 18 ay vade seçeneğinde uygulanacak olan sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,59 olarak uygularken, uygulanan aylık eşit taksit tutarı da 661,64 TL’ye tekabül ediyor.
  • 24 ay vade seçeneğinde uygulanacak olan sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,59 olarak uygularken, uygulanan aylık eşit taksit tutarı da 523,22 TL’ye tekabül ediyor.
  • 36 ay vade seçeneğinde uygulanacak olan sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,65 olarak uygularken, uygulanan aylık eşit taksit tutarı da 391,07 TL’ye tekabül ediyor.
  • 48 ay vade seçeneğinde uygulanacak olan sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,65 olarak uygularken, uygulanan aylık eşit taksit tutarı da 324,70 TL’ye tekabül ediyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.