Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğluna Seslendi: Uyan Artık! Uyan!

basbakan-binali-yildirim-kilicdarogluna-seslendi-uyan-artik-uyan

Başbakan Binali Yıldırım, Ak Parti’nin Muğla İl Kongresi’ne katıldı. Başbakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi.

Ortaçağ Geride Kaldı

Ak Parti’nin Muğla İl Kongresi’ne katılan Başbakan Binali Yıldırım bir konuşma yaptı. Binali Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenişte bulundu ve Türkiye’nin artık kendi İnsansız Hava Aracı’nı (İHA) ve kendi tankını yaptığını, artık uyanması gerektiğini, Ortaçağ’ın çok geride kaldığını söyleyerek “Uyan artık, uyan!” dedi.

Bu Harekat Sadece Teröristlere Karşıdır

Başbakan Binali Yıldırım yaptığı konuşmada Zeytin Dalı Harekatı’nı saptırmaya çalışanların olduğunu, ancak Türkiye’nin haklı olduğunu, sonuna kadar bu mücadeleye devam edileceğini, Suriye’nin Afrin bölgesine savaşa gitmediğimizi, o bölgede yıllardan beri Kürtlere, Türkmenlere zulümde bulunan terör örgütünden bölgeyi temizlemeye gittiklerini, Türkiye’nin sadece teröristlere karşı bir harekat yaptığını herkesin bildiğini söyledi.

Türk Askeri Destan Yazıyor

Türkiye’nin dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerini dahi geride bıraktığını, ülkemize birinciliklerin yakışacağını, her konuda rekorlar kırmaya devam ettiğimizi, sadece havalimanları, yollar, okullar, hastaneler yaparak değil, Türkiye’yi engellemek ve önünü kesmek isteyenleri ezerek bu günlere eriştiğimizi, Zeytin Dalı Operasyonu’nda Türk askerinin destan yazmakta olduğunu, terör örgütleri ile mücadele ederek sınırlarımızın güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalıştıklarını da belirtti.

Türkiye Haklıdır ve Mücadeleye Sonuna Kadar Devam Edecektir

Türk Silahı Kuvvetleri’nin Afrin’e savaşa gitmediğini de söyleyen Yıldırım, haklı olduğumuzu, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğimizi, o bölgede yaşayanlara yıllardan beri zulmedenlerin zulmünü bitirmek için orada olduğumuzu da söyledi.

Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da bahsetti ve Kılıçdaroğlu’nın yerlilikten ve milli olmaktan bahsettiğini, Türkiye’nin kendi silahını yapabilir halde olduğunu, kendi tankını, İnsansız Hava Aracı’nı yaptığını belirterek, Ortaçağ’ın geride kaldığını ifade etti ve Kemal Kılıçdaroğlu’na “Uyan Artık! Uyan” diye seslendi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.