Bankalardan MTV Ödemelerine Taksit İmkanı

Yeni yıla girilmesi ile beraber milyonlarca araç sahibi Motorlu Taşıtlar Vergisi(MTV) ödeyecek. Bankalar da bunu fırsata çevirmek için müşterilerine taksit imkanı sunuyor.

Ocak ayı MTV’lerinin ödenmesine kısa süre kala birçok banka müşteriler tarafından tercih edilebilmek için taksit seçenekleri ile müşteri çekmeyi amaçlıyor. İş Bankası tarafından kullanıma sunulan Maximum kart ile vergi ödemesini yapan kullanıcılara 3 taksite kadar ödeme kolaylığı yapılacak. Ocak ayı MTV ödemelerini Maximum kart ile vergi dairesi sitesi üzerinden 200 TL’yi aşmak kaydı ile yapacak müşteriler 2 taksit, İşcep ve İş Bankası sitesinden yapılması halinde ise 3 taksit uygulanacak.

Taksit İçin Ek Ödeme Yok

HSBC bankası ise Advanage kartlar ile yapılacak ödemelerde herhangi bir ek ücret talep etmeksizin 3 taksit imkanı sağlıyor.

Ziebart Ödemelerine Yüzde 25 İndirim

Türkiye Ekonomi Bankası(TEB) müşterileri de gib.gov.tr veya TEB sitesinden yapacakları ödemelerde 3 taksitten yararlanabilecek. Ödemenin Ziebart bayilerinden yapılması halinde ise yüzde 25 indirim yapılacak. Fırsattan faydalanabilmek için alt ödeme limiti bulunmazken 100 Bin TL üst limit olarak belirlendi. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler MTV yazarak 4616’ya göndermesi ile gerçekleşecek. Smsler için 0,65 TL gönderim bedeli tüm operatörler için kesilecek.

Taksit Ekstrede Yer Alacak

Akbank’ın müşterileri ise Axess cartları ile yapacakları ödemelerde 3 taksit ile ödeme yapabilecek. Akbank’ın tüm uygulamaları üzerinden ödeme gerçekleştirilebilirken ödeme esnasında tek çekim olurken ekstrelere 3 taksit şeklinde yansıyacak.

Paraf Ödemelerinde 5 Taksit

En çok taksit imkanı sunan banka ise Halkbank oldu. Paraf kart ile yapılacak ödemelerde 500 TL’ye kadar 3 taksit 500 TL üzeri ödemelerde ise 5 taksite bölme uygualanacak.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.