Aydınlık Cepheler İçin Polinet!

Aydınlık Cepheler İçin Polinet!

İnşaat sektörüne hususi çözümler sunan ve ürettiği son teknolojik Polikarbon Panelleri ile sektörün önder firmalarından biri haline gelen Polinet, geniş ürün yelpazesi ile sektöre yön veriyor.

Polikarbon maddesi son yıllarda bilhassa inşaat sektörünün vazgeçilmezleri arasına girdi. İnşaatların çatı sistemlerinde yaygın olarak kullanılan polikarbonun bu kadar oldukca tercih edilmesinin başlıca sebepleri içinde muhteviyatında bulunan reçine yardımıyla dayanıklı olması ve güneş ışığından en üst seviyede yararlanmaya fırsat sunması bulunuyor.

Tüm bunların yanı sıra tasarımı ile de mimari görsellik açıdan ehemmiyet arz eden polikarbon maddesinin alevleri yaymama özelliğinden dolayı inşaat sektörünün de kısa zamanda gözdesi bulunduğunu bilhassa belirtelim. 2000 senesinde sektöre adım atan ve o günden bugüne verdiği hizmetlerle sayısız başarılara imza atan Polinet şirketi, tam bu aşamada devreye giriyor. Polikarbonat Panel üretimindeki başarısı ile adından sıkça söz ettiren firmanın önümüzdeki dönemlerde hedefi yurt haricinde bilinirliliğini çoğaltmak. Hali hazırda Mısır, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Türkmenistan ve Bosna Hersek’te malum bir marka olan başarı göstermiş şirket verdiği kaliteli hizmetleri dünya genelinde duyurmakta kesin.

Yüzde 100 Çevreci

Polinet’in üretmiş olduğu ışık geçirgenliği yüksek, oldukca duvarlı beden yapıları yardımıyla üstün ısı yalıtımı elde eden transparan Polikarbonat Panelleri kolay uygulanabilir özellikleri yardımıyla yapıların çatı cephelerinde rahatça ve güvenli bir halde kullanılıyor. Cama bakılırsa daha dayanıklı ve beş kat daha hafifçe olan bu ürünler hem de değişik formlara kolaylıkla girebiliyorlar. Diğer dikkat çeken özellikleri ise şöyleki, U.V korumalı,çizilmeye,darbeye karşı dayanıklı, hava koşullarına uygun, alev geciktirici teknolojiye haiz, optik kalite ve renkli. Bilhassa bu üstün fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra renk skalasının da bir fazlaca fazla olması Polikarbonat çatı ve cephe sistemlerine kıymet katıyor. Ar-Ge ve teknolojiye yatırım meydana getiren ve bu yatırımını her yıl yukarı taşıyan Polinet şirketi, ürettiği çevreci, yüzde 100 geri dönüştürülebilir Polikarbonat ürünlerinin yanı sıra alüminyum profiller ve öteki aksesuarlar ile mimari yapıların ışıklık ihtiyacını eksiksiz bir halde karşılayan en doğru sistemsel çözümleri sunuyor.

Üstün Teknoloji İle Donatılmış Polikarbonat Panel Ailesi

Firmanın Polikarbonat Panelleri belirli başlıklar altında, üstün teknolojiden yararlanılarak müşterilerin hizmetine sunuluyor. Modüler bir yapıya haiz olmasının yanı sıra istenilen uzunlukta üretilebilen MegaLux Polikarbonat Panelleri, hem cephe hem de ışıklık kaplaması olarak kullanılabiliyor. Beş katmanlı beden yapısı yardımıyla daha yüksek ısı yalıtımı elde eden MegaLux Panelleri, geniş renk alternatiflerine haiz ve fonksiyonel çözümler üretiyor. Bu zamana kadar oldukca sayıda değişik yapıda kullanıldı. Hem dış cephede hem de iç mimaride kullanılan Multilux-549 ise tam anlamıyla ustalaşmış bir cephe kaplama malzemesi. Birbirine içten kilitlenerek döşenebilen bu ürün yükseklik ve uzunluk ölçüleri oldukca fazla olan alanlar için mükkemmel sonuçlar veriyor. 40 mm şeklinde oldukça yüksek bir kalınlığa haiz olduğundan rüzgar ve kar yüklerine karşı da sorunsuz ve güvenli bir halde görevini gerçekleştiriyor. Polikarbonat açık oturum ailesinin bir öteki mühim ürünü ise NewLux Panelleri. Çatı ve cephe ışıklık alanları, NewLux Panellerinin haiz olduğu gizli saklı vidalı birleşim bilgileri yardımıyla ergonomik, güvenli ve kesintisiz bir halde kaplanıyor.  Hemde ısı, rüzgar ve suya karşı herhangi bir birleşim aksesuarına gerekseme olmadan. Bu paneller; otomobil park yeri, kanopi, balkon, veranda, sera, kış bahçesi, çatı feneri şeklinde ufak alanlar için oldukça kullanışlı.

Endüstriyel çatı kaplaması olan  sandviç panellerle beraber kullanımı için  üretmekte olduğu Easylux, Masterlux ve Grecalux polikarbonat paneller ise oldukça yüksek ısı, hava ,su yalıtım  şeklinde oldukca mühim özellikleri bir arada sunuyor. Kar ve rüzgar yüklerine karşı mukavemeti oldukça yüksek olan bu ürün seriler, kullanıcıdan uygulayıcıya kadar , tüm müşterileri beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Grecalux ürünler çatı kaplaması yanısıra cephelerde de kullanılabiliyor.

Polinet Panel ailesinin son ürünü olan Thermolux ise piyasa da geleneksel polikarbonat levhaların düşük performansları karşısında, yüksek performanslı ürünlere olan taleb artışı sebebiyle ortaya çıktı. Altı duvarlı beden yapısı ve 20 mm den 40 mm kadar kalınlık alternatifleriyle, Thermolux polikarbonat levhalar muhteşem ışık geçirgenlik, direnme, ısı yalıtımı şeklinde üstün özellikler ile pazardaki geleneksel ürünlere emsalsiz bir üstünlük sağlıyor.

Tüm bu polikarbonat ürün ailesinin tamamlayıcısı olan Polinet çatı &cephe havalandırma ve duman tahliye pencereleri , açma ,kapanma foksiyonlarına, sistemsel çözümler sunan elektrikli açkı mezanizmaları ,denetim üniteleri ile kavuşuyor. Sistem içinde duman, yangın alarm, yağmur ve rüzgar sensörleri şeklinde opsiyonel aksesuarlar yer alarak , kullanım fonksiyonelliğini zenginleştiriyor. Polinet çatı &cephe havalandırma ve duman tahliye pencereleri Polinet’in tüm polikarbonat sistemlerine kolayca ve güvenle entegre oluyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.