Axess İle Fatura Öde 100 TL Kazan

Yeni yıl ile beraber bankalar benzer kampanyalar ile rekabete dayalı çalışmalar yapıyor. Daha önce bazı bankaların başlattığı fatura ödeme kampanyası Axess kullanıcıları için de aktif oldu.

Axess 2018 kampanyalarına fatura ödeyerek puan kazanma fırsatını da ekledi. Otomatik fatura talimatı veren müşteriler 100 TL’ye kadar chip para kazanabilecek. Axess kullanıcıları ilk fatura ödeme talimatı için 15 TL kazanacak.

Kampanyadan 1 Kere Yararlanılabilicek

Müşteriler 3 ödeme sonunda toplamda 50 TL kazanacak. 6. ödeme talimatına kadar 100 TL chip para kazanılabilecek. 1 Ocak tarihinde başlayan kampanya 31 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek. Birden fazla benzer kartı bulunan müşteriler kampanyadan sadece 1 kere yararlanabilecek. Yine kampanya kapsamında sadece Axess ve Free kartları ile yapılan ödemeler geçerli sayılacak. Belirlenen süre içerisinde Axess kartlarınız ile vereceğiniz tüm fatura ödeme talimatlarından chip para kazanabileceksiniz. Elde edilen chip paralar kampanyanın sona ermesi ile 2 Şubat tarihinde kartlara yüklenecek. Kartınızda daha önce tanımlı ödeme talimatları bu kapsama alınmayacak. Ayrıca tanımlı ödeme talimatını iptal edip tekrar vermeniz halinde de yine chip para kazanılamayacak. Ödeme talimatının verilip tekrar iptalinde de yine chip para kazanılması söz konusu olmayacak.

6 Ay Boyunca Zorunlu

Kullanıcılar cep telefonu faturaları ve Süperonline faturalarını ödemeleri halinde faiz kesimi yapılmayacak. Ödeme talimatı verilen faturanın 6 ay boyunca otomatik ödeme talimatı sisteminde kalması gerekiyor. Axess uygulaması üzerinden kampanyaya katıl butonuna tıklamanız veya FATURAC yazıp 4566’ya göndermek yeterli olacak. Başvurunun Akbank’a ulaşması ile kampanyaya dahil olmuş olacaksınız. Katılım için sms gönderiminde operatör gözetmeksizin 0,65 TL sms ücreti alınacak.Akbank kampanyayı sonlandırma hakkını elinde tutmaktadır.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.