Ak Parti İstanbul İş Başkanı İstifa Etti!

ak-parti-istanbul-is-baskani-istifa-etti

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.

Bu Davanın Neferleriyiz

Selim Temurci tarafından Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenlendi. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Temurci toplantıda görevinden istifa ettiğini duyurdu. Temurci açıklamasında şerefle devraldığı ve sürdürdüğü Ak Parti İl Başkanlığı görevinden mutlulukla ayrıldığını, görevde kaldığı 3 yıl boyunca zorlu bir süreç geçirdiklerini, makamların ve mevkilerin geçici olduğunu, ancak esas davanın kalıcı olduğunu, kendilerinin de bu davanın neferleri olduğunu söyledi.

Metne Bağlı Olarak Konuşmayı Sevmem

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı. Selim Temurci, dün gece Ak Parti Genel Merkezi’nden arandığını ifade ederek istifa konuşmasına başladı. Temurci, bugünün kendisi için çok özel bir gün olduğunu, dün gece itibariyle merkezden arandığını, görevinde tam 3 yıl geçirdiğini, çocuk sayılacak yaşlardan itibaren siyasetin içinde olduğunu, genel olarak yazılı bir metin üzerinden konuşma yapmayı sevmediğini, metne de bağlı kalarak konuşmadığını, ancak bugün metne bugün metne bağlı olarak konuşmasının istendiğini, o yüzden de ağırlıklı olarak metne bağlı kalacağını söyledi.

Türkiye Tarihinin Yazılmasına Tanıklık Ettik

Selim Temurci, bir yandan metne bağlı olarak yapacağı konuşmasında aynı zamanda duygularını da ifade edeceğini söylediği istifa konuşmasında il başkanlarının 3 yıl süreli görevlerinde çok büyük sorumluluklarının olduğunu, son 3 yılın da Türkiye tarihi için çok önemli olduğunu, kendilerinin de bu döneme Ak Parti İstanbul İl Başkanı olarak tanıklık ettiklerini, bugüne kadar şerefle sürdürdüğü bu görevden yine büyük bir şerefle istifa ediyor olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Temurci, bütün çalışma arkadaşlarına ve AK Parti teşkilatına mensup olanlara teşekkür etti.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.