3 Kız Ofis Bastı, Olanlar Oldu!

Batman şehrinde, arkalarından konuşma iddiası ile kız arkadaşlarının çalıştığı iş yerine bir baskın düzenleyerek, adeta terör estiren, yaptıkları bu faaliyeti de gövde gösterisiymiş gibi video kaydına alarak sosyal medya üzerinden paylaşana 3 genç kızdan bir tanesi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

“Arkamızdan Konuştun” İddiası

Batman’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Arkadaşlarının çalıştıkları iş yerini, “arkamızdan konuştun” iddiasıyla basan üç genç kız, adeta terör estirdi. İş yerinde çalışan kızın üzerine yürüyen, kaba şiddet kullanan, tehdit eden ve küfür eden kızlar, arkadaşının hem kıyafetlerini çıkarmaya zorlayıp, hem de kendilerinden zorla özür dilettirirken; bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Kızlar Tespit Edildi

Yaşanan olay sonrasında görüntülerin sosyal medyaya yüklenmesi ile birlikte harekete geçen Batman Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, olayda mağdur olan İ.D.’yi tespit ederek, ifadesine başvurdu. İfadesinde ofis basan 3 kızdan şikayetçi olduğunu belirten İ.D., kızların isimleri ile birlikte ifadesini tamamladı.

1’i Serbest Bırakıldı

Ekipler, saldırı gerçekleştiren üç kızdan iki tanesine telefonla ulaşarak emniyete çağırıp ifadesine başvururken, diğer kızı da evinde göz altına alarak ifadeye aldı. R.Y., H.Ö. ve E.K. isimli kızlar, emniyet şubesinde alınan ifadeleri sonrasında adliyeye getirildi. Kızlardan H.Ö. görüntüleri cep telefonuyla kaydettiğini belirtirken, H.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. E.K. ve R.Y.’nin ise savcılıkta verdikleri ifade işlemleri halen devam ediyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.