2018 Yılı İçin Büyük İkramiye Heyecanı Başladı!

Milli Piyango’ya ait 2018 yılı için çekiliş biletleri satışa çıktı. Her sene yılbaşında gerçekleştirilen bu çekilişte, bu sene kazanan talihli, Milli Piyango tarihinin en büyük piyangosunun sahibi olacak.

Milli Piyango tarafından her sene düzenlenen özel ikramiye çekilişinin bu yıl ki biletleri bugünlerde satılmaya başlandı. Her sene istisnasız gerçekleştirilen çekilişte, bu senenin talihlisi, Milli Piyango tarihinin en büyük ikramiyesi olan 61 milyon TL’nin sahibi olacak.

Milli Piyango İdaresi tarafından Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’na bastırılan 2018 yılı yılbaşı çekilişi biletleri bugünlerde satış bayilerine gönderildi. Bu yıl ki tam bilet 60 TL’den, yarım bilet 30 TL’den, çeyrek bilet ise 15 TL’den satılmaya başlandı.

Yeni Yıla 5 Kişi Daha Milyoner Girecek

Yılbaşı çekilişinin bu yıl ki ilk büyük ikramiyesi 61 milyon TL olurken, ikinci büyük ikramiyesi ise 10 milyon TL olarak belirlendi. Ayrıca o gece talih kuşu tarafından 1 kişiye 5 milyon TL, 1 kişiye 2 milyon TL, 1 kişiye 1 milyon TL ve 1 kişiye ise 500 bin TL ikramiye daha verilecek. Verilecek olan bu ikramiyeler sayesinde tam, yarım ve çeyrek bilet kazananlarının haricinde 5 kişi daha yeni yılda milyoner olabilecek.

Konu ile alakalı olarak açıklama yapan Milli Piyango Bayisi sahibi Nimet Altunkılıç, yaklaşık olarak 17 yıldır aynı yerde bilet sattığını ifade etti. 2017 yılının özel çekilişi için satmış olduğu çeyrek bilet sayısının 30 bin olduğunu ifade eden bayi sahibi, bu yıl ki hedeflediği satış rakamının 60 bin olduğunu dile getirdi.

Biletleri İlk Günlerde Alın

Ankara’da Merkez Gişe Bayisinde milli piyango bileti satan Mehmet Ali Eylen ise, geçen yıla kıyasla bu yıl biletlere daha yoğun ilginin olduğunu ifade etti. Vatandaşa bu konuda tavsiyelerde bulunan Eylen, sahte bile riski ve karaborsaya düşmemesi adına biletleri ilk günlerde almaları gerektiğini dile getirdi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.