Az Parayla Yapılacak 15 Dekorasyon Fikirleri

Herkes yaşadığı evin rahat ve konforlu olmasını ister.Bu sebeple ev dekore edilirken tüm evin huzur veren ve iç açıcı bir güzellikte olabilmesi için çokça zaman ve bütçe kullanmak zorunda kalınır.

Herkes yaşadığı evin rahat ve konforlu olmasını ister.Bu sebeple ev dekore edilirken tüm evin huzur veren ve iç açıcı bir güzellikte olabilmesi için çokça zaman ve bütçe kullanmak zorunda kalınır.

Aslında evinizi güzelleştirmek için çok fazla bütçe kullanmanıza gerek yoktur. Az parayla yapılabilecek dekorasyon fikirlerini araştırarak, düşük maliyetle dilediğiniz tarzda bir eve ve dekorasyona sahip olabilirsiniz.

Evinizi yeniden dekore etmeye karar verdiğiniz zaman öncelikle elinizde ki var olan eşyalara bir göz atarak hangi eşyanız da ne gibi değişiklikler yapabileceğinize bakmalısınız. Mesela evinizde bulunan ve kullanmaktan sıkıldığınız ya da eskidiğini düşündüğünüz sehpa, kitaplık gibi eşyalarınızı yeniden boyayarak bir takım değişiklikler yapabilirsiniz.

Ahşap Palet ile Yapılan Sehpa

Düşük bütçe ile ev dekorasyonu yapmaya karar verdiğimizde çoğunlukla kendin yap fikirleri karşımıza çıkar. Bunların en başında ise ahşap palet örneklerini görürüz. Sizlerde yalnızca ahşap paletleri kullanarak eviniz için birbirinden farklı aksesuar ve mobilyayı kendi başınıza yapabilirsiniz. Buna ilk olarak oturma odanız için bir orta sehpa ya da balkonunuz için bir masayı örnek gösterebiliriz. Düşük bütçe ve kolay yapımı sayesinde çok tercih edilen bu palet mobilyalar, evinize otantik bir hava katacaktır.

Ahşap Palet ile Yapılan Yatak

Ahşap paletler ile yapılabileceğiniz bir diğer dekorasyon olarak da yatak ve baza önerebiliriz. Yatak odalarımızda kullandığımız yatakların kasaları genellikle tek tipe sahiptir. Fakat sizler bu sıradanlığı bozabilecek yepyeni fikirler üreterek kimse de olmayan bir yatağa sahip olabilirsiniz. Üstelik kullanabileceğiniz LED’ler ve uygulayacağınız boyalar ile yatak odanıza bambaşka bir hava katabilirsiniz.

2. Eski Sürahi ve Kavanozlardan Vazo

Evimizde kullanmadığımız eski sürahilerimizi ya da annelerimiz tarafından yapılan konservelerin kavanozlarını değerlendirerek, onları boyayabilir ve yepyeni vazolar elde edebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.