10.000 TL İhtiyaç Kredisi Vakıfbank’ta!

Vakıfbank, bayram dönemine özel düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç duyacağınız nakit desteğini avantajlı faiz oranları ve uzun vade seçenekleri eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor.

Vakıfbank, bayram dönemine özel düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç duyacağınız nakit desteğini avantajlı faiz oranları ve uzun vade seçenekleri eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor.

48 aya varan vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranları ile birlikte her bayram döneminde olduğu gibi bu yıl da Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası’nı düzenleyen Vakıfbank, nakit sıkıntısı çekmemeniz adına ihtiyaç duyduğunuz tüm nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Size en yakın Vakıfbank şubesine giderek başvuru gerçekleştirebileceğiniz ihtiyaç kredisi için aynı zamanda Vakıfbank internet bankacılığı, Vakıfbank mobil bankacılık, Vakıfbank ATM’leri üzerinden kredi başvurusu gerçekleştirebilir ya da Vakıfbank SMS’le kredi başvurusu yöntemini kullanabilirsiniz.

Vakıfbank SMS ile Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi temin etmek için, cep telefonunuzun SMS bölümüne girerek büyük harfler ile KREDI yazıp, boşluk bırakıp, T.C. kimlik numaranızı yazıp, boşluk bırakıp, aylık gelir miktarınızı yazıp, boşluk bırakıp, 5724’e SMS olarak gönderebilirsiniz. (Örnek metin: KREDI 12345678901 1500)

Vakıfbank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Vakıfbank’tan temin edeceğiniz 10.000 Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi için 48 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde aylık yüzde 1,20 oranında uygulanacak faiz oranı ve temin edilecek kredi tutarının yüzde 0,5’ine tekabül eden 50 Türk Lirası tutarındaki kredi tahsis ücreti ile birlikte aylık eşit taksit tutarınız 290 Türk Lirası’na, efektif yıllık faiz oranınız ise yüzde 19,0614’e tekabül edecektir.

Bu hesaplama, 3 Temmuz 2017 tarihinde aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla gerçekleştirilmiştir.

http://www.vakifbank.com.tr/geleneksel-bayram-kredisi-.aspx?pageID=1421

Vakıfbank, kredi başvurusu aşamasında herhangi bir ön kefil talebinde bulunmamaktadır. Gerekli gördüğü durumlarda kredi başvurusu gerçekleştiren bireylerden kefil talebi sunan Vakıfbank, geleneksel bayram kredisini arzu ettiği zaman sonlandırma ya da faiz oranlarını değiştirme hakkına da sahiptir.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi temin etmeniz için, daha önce Vakıfbank müşterisi değilseniz, nüfus cüzdanınız, çalışma durumunuza göre hazırlanan gelir belgeniz, ikâmet adresinizi gösteren elektrik, su, telefon ya da doğalgaz faturası ile birlikte size en yakın Vakıfbank şubesine giderek kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Eğer Vakıfbank müşterisi iseniz de internet bankacılığı ve mobil bankacılık kanallarını kullanarak online bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.