Ziraat Katılım’dan Dekorasyon ve Tadilat İçin Finansman!

Türkiye'nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası'nın katılım bankacılığı sektöründeki iştiraki Ziraat Katılım Bankası, düzenlediği finansman kampanyası ile birlikte yaz aylarında gerçekleştireceğiniz dekorasyon ve tadilat gibi işlemleriniz için masraflarınıza destek sağlıyor.

Türkiye’nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası’nın katılım bankacılığı sektöründeki iştiraki Ziraat Katılım Bankası, düzenlediği finansman kampanyası ile birlikte yaz aylarında gerçekleştireceğiniz dekorasyon ve tadilat gibi işlemleriniz için masraflarınıza destek sağlıyor.

Beyaz eşya satın alma, mobilya değiştirme, televizyon, bilgisayar, klima gibi ev teknoloji ürünlerinden satın alma ya da evinizde tadilat yapmak istiyorsunuz ve nakit desteğine ihtiyacınız varsa Ziraat Katılım Bankası tam da size göre bir finansman sunuyor.

Dayanıklı Tüketim Finansmanı adı verilen bu finansman ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini anında sağlayarak ödemelerinizi 48 aya varan vade seçenekleri ile taksitlendirebilirsiniz. Peşin satın alma aşamasında yaşayacağınız avantajı, katılım bankacılığı prensiplerine göre geri ödeme planınızı oluşturabilirsiniz.

48 aya varan vade seçenekleri içeren Ziraat Katılım Bankası Dayanıklı Tüketim Kredisi ile birlikte, uygun kâr payı oranları eşliğinde acil nakit ihtiyacınızı çözüme kavuşturabilirsiniz.

Ziraat Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı Başvurusu

Ziraat Katılım Bankası, finansman başvurusu aşamasında sizden bir adet başvuru formu doldurmanızı talep ediyor. Aynı zamanda finansman temini ile birlikte satın alacağınız eşya, ürün ve hizmetlerin proforma faturasının yanınızda olması, Ziraat Katılım Bankası’nın diğer talep ettiği belgeler arasında yer alıyor.

Aynı zamanda tüm kredi ve finansman başvurularında yanınızda olması gereken Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numaranızın yazılı olduğu nüfus cüzdanınız ya da sürücü belgeniz ve çalıştığınız kuruma ya da iş yerine göre düzenlenmiş güncel gelir belgenizin de yanınızda bulunması Ziraat Katılım Bankası’nın talep ettiği belgeler arasında yer alıyor.

Ziraat Katılım Bankası, bahsi geçen finansmanın başvuru aşamsında herhangi bir önkefil şartı talep etmiyor. Bu yüzden gerekli belgeleri yanınıza alarak size en yakın Ziraat Katılım Bankası şubesini ziyaret ederek ihtiyaç duyduğunuz finansmanı rahatlıkla temin edebilir, devamında ise 48 aya varan vade seçenekleriyle uygun kâr payı oranları ile geri ödemenizi yapabilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.