O Dev Firmanın Bulgaristan’da Açılan Mağazasına Yoğun İlgi!

Sahip olduğu yenilikçi anlayışının yanı sıra dinamik tasarımları ile mobilya sektörünün öncü markalarından biri haline gelen Loda Mobilya, koymuş olduğu hedeflere ulaşabilmek adına sektörde büyümesini sürdürüyor. Yurt içerisinde olduğu gibi yurt dışarısında da gerçekleştirmiş olduğu yatırımları sayesinde adını duyurmayı başaran firma, Bulgaristan’ın en mühim ticaret merkezi olan Plovdiv’e açmış olduğu yeni bir şubesi ile bölgenin ilgi odağı haline geldi.

Özgün ve özgür stilde bir tasarım modelini kendine prensip edinmiş olan Loda Mobilya, yurt içindeki pazarlarda olduğu gibi yurt dışındaki pazarlarda da mevcudiyetini göstermeye devam ediyor. Bu doğrultuda, dünya çapında bir oyuncu olma hedefi için emin adımlarla ilerleyen ve mağazalar zincirine bir yenisini de katarak her gün biraz daha yol kat eden Loda Mobilya, Bulgaristan ticaretinin en büyük ve en önemli showroomu olan Plovdiv’in merkezinde hizmete sunmuş olduğu şubesi ile mağazalar zincirini 11’e tamamladı. Üstelik Loda Mobilya, böylelikle bölgede farklı bir hareketlilik oluşmasına da katkı sağlamış oldu.

Amaç; Rafine Zevklerin Ortak Noktası Haline Gelmek

Sektöre minimalist, yenilikçi ve çağdaş tasarı ile yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Loda Mobilya, sektörde oluşturmuş olduğu farklı tarzı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Söz konusu olan bu yaklaşımları sayesinde adeta sektöre yön verecek duruma gelen firma, Plovdiv’e açmış olduğu bu yeni mağazası ile de Avrupa pazarlarında kendi normlarını oluşturmak üzere ilerliyor. Çizgi üstü ve sofistike dokunuşlar ile harmanlanarak tüketiciye sunulan bu mağaza, Bulgaristan’daki rafine zevklerin ortak noktası olmayı amaçlıyor.

Global Marka Olarak Büyümesini Sürürüyor

Mobilyacılık sektöründe gerçekleştirmiş olduğu işler ve başarıları ile çıtayı daima yükseklerde tutan Loda Mobilya, söz konusu Bulgaristan’daki şubesini yanı sıra Litvanya ve Dubai’de de iki yeni şubesini hizmete sunarak büyümeye devam ediyor. Türkiye ile beraber Avrupa ve Ortadoğu’da da değerine değer katan sektör öncülerinden Loda, global bir marka olarak dünya pazarında büyüdükçe büyüyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.