TOKİ Dar Gelirlileri 10 Bin TL Peşinat İle Konut Sahibi Yapıyor!

Dar gelirli aileleri kiradan kurtarıp ev sahibi olma hayallerine kavuşturmaya devam eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ağustos ayına girilmesi ile beraber toplamda bin 180 adet konutunu alıcılarına sundu. İşte TOKİ’nin satışa sunmuş olduğu proje ve konutlardan bazıları…

Ankara Kahramankazan Alt ve Orta Gelir Grubu Projesi

Kahramankazan’da hayata geçirilen 254 konutluk alt gelir projesinde başvuru dönemi 6 Ağustos’ta başlıyor. 15 bin 494 TL peşinatla ev sahibi olunan proje, iki oda bir salon daire tipinden meydana geliyor. Orta gelir grubu projesinde ise 30 konuta yer veriliyor. 6 – 17 Ağustos tarihleri arasında başvuruların alındığı projede en ucuz konutun fiyatı 180 bin 756 TL’den başlangıç gösteriyor.

Antalya Akseki

TOKİ Antalya Akseki Konutları’nda yer alan 8 adet konut için 13 Ağustos 2018’den itibaren başvurular alınmaya başlayacak. 15 bin 931 TL peşinat ile satın alınabilen konutlarda taksit tutarı 708 TL’den başlangıç gösteriyor.

Kahramanmaraş Pazarcık Alt ve Orta Gelir Grubu

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde hayata geçirilen alt gelir grubu projesinde toplamda 105 adet konuta yer veriliyor. İki oda bir salon daire tipinde inşa edilen projede 591 TL taksit ile konut satın alınabiliyor. Orta gelir projesinde ise 36 adet konuta yer veriliyor. Konut fiyatları 176 bin TL’den başlayan bu projede 17 bin TL peşinat ile konut sahibi olunabiliyor.

Kırklareli Merkez 2. Etap Konutları

Kırklareli Merkez 2. Etap TOKİ Konutları’nda başvurular 13 Ağustos 2018 tarihi itibari ile başlıyor. Üç oda bir salon daire tipinden meydana gelen 225 adet konut için en düşük peşinat bedeli 18 bin 63 TL olarak belirleniyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.