Hürriyet Emlak 2 Kat Büyüdü! Siteye Yenilikler Geldi!

Hürriyet Emlak 2 Kat Büyüdü! Siteye Yenilikler Geldi!

Hürriyet Emlak, geçen sene ciro olarak çok fazla büyüme gösterdi. Emlak sektöründe çok fazla tanınan Hürriyet Emlak, geçen yıl ciro olarak yüzde ellinin üzerine büyüme rakamları gördü. Sitenin toplam trafiğinin büyümesi yüzde 30’a kadar çıkarken, mobil uygulamasında söz konusu oran yüzde 97 olarak açıklandı.

Geçen sene  çok fazla sayıda yeniliğe kapılarını açan site,muhitini tanı özelliği getirdi. Bu özellik ile ev satın almak isteyen vatandaşlar, alacakları evin çevresini 360 sanal tur ile sanki oradaymış gibi görme imkanları buldu.

Hürriyet Emlak Mobil Uygulama Ziyaretçisi Yüzde 97 Yükseldi

Hürriyet Emlak, geçen sene cirosal olarak büyümesini de yüzde 50 üzerinde sürdürdü. Sitenin toplam trafiği yüzde 28 oranında yükseldi. Bu oran mobil uygulamasında yüzde 97 olarak açıklandı. Açıklanan bilgilere göre, Hürriyet Emlak’ta kayıtlara olan emlak ofislerinin telefonları çok daha sık çalmaya başladı.

Sokak Hayvanları için 3.000 Yuva

Vatandaşlara evden dükkana kadar çeşitli satın alımlara yönelik hizmetler sağlayan Hürriyet Emlak, bunların yanı sıra aynı zamanda sokak hayvanlarına da yardım etti. Sahipsiz kedileri korumak ve aynı zamanda da farkındalık oluşturmak için farklı farklı illere 3.000 tane yuva gönderdi. 2017 yılında yuvaların sayısı 3 kata yükseldi. Bu proje ile de 4 farklı ödül aldı.

Artık Kötü Fotoğraf Yer Almıyor

Gayrimenkul ilanlarında en önemli noktalardan biri de evlerin, dükkanların ya da arsaların fotoğrafları. Site, artık çözünürlüğü kötü olan, net görünmeyen, gerçek olmayan fotoğrafların yüklenmesine izin vermiyor. Siteye yüklenen fotoğrafların ilk aşamada ışık ile renk ayarları yapılıyor. Sonrasında da ön filtreden geçiyor. Fotoğrafların üzerinde yer alan internet sitesi adresleri, ID numaraları ya da logolar da küçültülüyor.

HürriyetEmlak Aylık Emlakçı Ücreti Ne Kadar?

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.