Yeni Havalimanı Yakınında Dev Yaşam Alanı Kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılmış olduğu bir canlı yayın programında gündem hakkında değerlendirmede bulunurken, hayata geçirilecek olan projelerden de bahsetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılmış olduğu bir canlı yayında gündem ile alakalı konuları değerlendirdi. Bunun ile beraber hayata geçirilecek olan projelerden de bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de bazı şehirlere “Millet Bahçeleri” kuracaklarını aktardı. Örneğin; Konya’da yeni bir stad yapılmasından dolayı eski stadın yerine Millet Bahçesi kuracaklarını, aynı şekilde bunu Eskişehir’de de uygulayacaklarını dile getirdi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Olacak

Açıklamalarında en yük müjdenin İstanbul için verileceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nın bulunduğu yere de Millet Bahçesi yapılacağını duyurdu. 29 Ekim 2018 tarihinde dünya üzerindeki sayılı projelerden biri olan İstanbul 3. Havalimanı açılışının gerçekleştirilerek hizmet vermeye başlayacağını, mevcut Atatürk Havalimanı’nın da devasa büyüklükte bir Millet Bahçesi haline getirerek bu bahçeleri şehir merkezinde yaşatmak istediklerini aktardı.

Yine Ankara, Gaziantep ve bunun gibi pek çok kentin eski stadyumları yerine bu bahçelerden yapmak istediklerini dile getiren Erdoğan, İstanbul Maslak’ta da böyle bir alan olduğunu, betonların arasında bu gibi bahçelere ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Ayrıca açıklamalarında Kanal İstanbul Projesi’ne de değinen Erdoğan, projenin biraz geciktiğini ancak her iki yanında da yeni şehirler kurularak İstanbul’un daha güzel bir hal alacağını belirtti.

10 Bin Konutluk Yeni Yaşam Alanı

İstanbul 3. Havalimanı yakınlarına yaklaşık 10 bin konutun yer alacağı yeni devasa büyüklükte bir yaşam alanı oluşturacaklarını da dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, havalimanında çalışacak olan personellerin gidiş gelişlerini zorlaştırmamak adına söz konusu bu projenin hayata geçirileceğini,  personellerin icap ederse bisikletiyle, aracıyla hemen ulaşabileceği bir alanda olacağını açıklamalarına ekledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.