Ucuz Konut Devleri Konutlarını Satışa Çıkardı!

KİPTAŞ TARAFINDAN YAPILACAK OLAN SİLİVRİ KONUTLARI 3. ETAPTA 14 BİN 100 M2 YEŞİL ALAN, 2 BİN 300 M2 TİCARİ ALANDAN OLUŞUYOR. PROJEDE AÇIK OTOPARK, ÇOCUK OYUN ALANLARI, CAMİ, SAĞLIK OCAĞI, OKUL, SPOR SALONU VE ENGELLİ ERİŞİMİNE UYGUN 99 DAİRENİN YER ALACAĞI ÖĞRENİLDİ. (İHA/İSTANBUL-İHA)

TOKİ ve KİPTAŞ İstanbul’da hayata geçirdiği ucuz konut projelerini satışa çıkardı. TOKİ’nin Kayaşehir’deki satışa sunduğu projede kira taksitleri 667 TL’den başlarken, KİPTAŞ’ın Silivri’deki konutlarının fiyatları ise 195 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Ev sahibi olmak isteyen İstanbullular için “kaçırılmaz fırsatlar” olarak değerlendirilen 2 bin 113 adet konut TOKİ ve KİPTAŞ tarafından alıcılarına sunuldu. Başbakanlık bünyesinde faaliyet gösteren ve ülke genelinde dar gelirli binlerce aileyi hayallerine kavuşturan TOKİ, İstanbul Kayaşehir’de hayata geçirmiş olduğu yeni projesini satışa çıkardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve dar gelirli İstanbullular için konut üretimi gerçekleştiren KİPTAŞ ise, Silivri’de hayata geçirdiği projesini satışa sundu.

TOKİ’den 667 TL Ödeme ile Konut Fırsatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 2 Nisan Pazartesi günü itibari ile satışa çıkarılan söz konusu Kayaşehir Projesi’nde toplamda 605 adet konut bulunuyor. 120 ve 144 ay vade imkanı ile sahiplerine teslim edilecek olan söz konusu bu konutlar için en az 20 bin TL kadar peşinat ödemesi talep ediliyor. Konutların 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar dizayn edilmiş olduğu bu projede konut fiyatları 160 bin TL’den başlangıç göstererek 620 bin TL’ye kadar çıkıyor.  Ödeme seçeneklerine göre minimum taksit tutarının ise 667 TL olduğu ifade ediliyor.

KİPTAŞ’tan 195 bin TL’ye Konut Fırsatı

İBB iştiraki olan KİPTAŞ Silivri’de satışa sunduğu bin 508 adet konut, 2 oda 1 salon ve 3 oda bir salon dairelerden oluşuyor. 92 metrekare büyüklüğüne sahip olan 2 oda 1 salon daireler 195 bin TL’den satışa sunulurken, 112 metrekare büyüklüğüne sahip olan 3 oda 1 salon daireler ise 215 bin TL’den satışa çıkarılıyor. Yüzde 20 peşinat talep edilen projede, banka kredisi imkanı da sağlanarak kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı tanınıyor.

KİPTAŞ ve TOKİ tarafından satışa çıkarılan söz konusu bu konutlar ile beraber toplamda 2 bin 113 adet konut, avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.