Tüm Banka Gündemi Bir Tık Yakınınızda!

Dünyadan haberdar olmak ve banka gündemi içeriklerini takip edebilmek adına artık farklı farklı sitelere girmenize gerek kalmayacak! Hem dünyadan hem de ülkemizden tüm banka haberlerinin bir arada tarafsız bir şekilde yer aldığı Banka Gazetesi ayrıca borsa son durum haberlerine ilk olarak ulaşacağınız platformdur. Banka gündemi kategorisi siteye giriş yaptığınızda ilk sırada yer alan başlıktır. Kategoride yer alan haber başlıkları, Emlak Konut’tan Önemli Banka Kredisi Açıklaması Geldi! Türk Ekonomi Bankası’nın İhracatçılara Desteği Sürüyor! Ziraat Bankası’ndan İnşaat Firmalarına Büyük Destek! ve Vakıfbank Genel Müdürü’nden Çok Önemli Açıklamalar! Gibi her bankadan her banka gündeminden gelişmelerin yer aldığı içeriklerdir. Güvenilir platform gelmiş geçmiş tüm haberleri bir arada bulabileceğiniz sayfalarla sizlerle. Günlük banka gündemi gelişmelerini kaçırmadan takip etmek için birkaç dakikanızı ayırarak siteye üye olabilirsiniz. Tabi üye olmadan da tüm haberlere erişim sağlama hakkınız vardır. Türkiye’ye hizmet veren tüm bankaların hizmetleri, zaman zaman bankalar hakkında yenilik haberleri, bankaların güncel politikaları haberlerine rastlayabilirsiniz.

Banka Kampanyaları

Bankaların hem bireysel hem de kurumsal olarak düzenlemiş olduğu fırsat dolu kampanyaları kaçırmamak için Banka Gazetesi web sitesini takip edin. Asla pişman olmayacağınız içerikler arasında her zaman güncel banka gündemi haberleri yer almaktadır. Banka kampanyaları bilindiği üzere kurumların, çitçilerin, halkın, iş yeri sahiplerinin ve ya iş yer açacak olan kişilerin takip ettiği, çıktığı anda hemen başvuruda bulunarak almak istedikleri kampanyalardır. Her bir banka kredisi kampanyasının detaylarında öncelikle hangi tarihte başvurularının yapılacağı bilgisine ulaşılmaktadır. Daha sonra kredi başvuru şartları hakkında bilgilendirmeler yapılır. Örneğin; Ziraat Bankası İnşaat sektörüne düzenlemiş olduğu kampanyada bankanın ülke ekonomisine yapmış olduğu destekleri görmek mümkün. Kampanya da konut sektörünün ve inşaat sektörünün ekonomisin katkı sağlayacak, hem kredili çalışan inşaat firmalarına hem de bireysel müşterilerinin konut kredisi ihtiyaçlarının rahatça karşılanacağını bildirmiştir. Ziraat Bankası Firma Katkı Paylı Konut Kredisi 2019 kapsamında hali hazırda banka ile çalışan inşaat firmaları ve bu inşaat firmalarının inşaatı tamamlanmış olan veya henüz inşaatı devam eden yerlerden satın alma işlemi gerçekleştirecek olan müşterilerine de 0.98 oranıyla ve 120 aya vade seçeneğiyle kredi sağlıyor.

Diğer Banka Gündemi Haberleri

Banka Gazetesi yalnızca kredi haberlerinin ya da kredi kampanyaların yer aldığı haberler ile değil aynı zamanda bankaların bünyesinde gerçekleşen müşteriye fayda sağlayan teknolojik bilgilendirmelere yer veriyor. Örneğin Yapı Kredi Akıllı Asistan Müşterileri Bilgilendiriyor! Başlıklı habere ulaşmak için banka gündemi kategorisine tıklamak gerekiyor. 07.01.2019 tarihinde yayınlanan bu güncel haberde Yapı Kredi Bankası’nın müşterilerine yaptığı dijital haberden bahsediliyor. Akıllı Asistan aracılığıyla işlemlerle ilgili hatırlamalar yapan uygulama özellikle yoğun insanların işine yarayacak! Tüm finansal işlemleri hatırlatacak olan sistemden yararlanmak için ister evde ister tatilde ya da iş yerinde olmanız fark etmiyor. Ödemelerinizi ve bankacılık işlemleriniz için hatırlatmalar otomatik olarak SMS ile sizlere ulaştırılıyor. SMS almak istemiyorsanız e-mail yoluyla da bilgilendirmeler yapılmaktadır. Sizlerde bu konularda oldukça unutkan olduğunuzu veya hayat yoğunluğu içerisinde zaman ayıramadığınızı düşünüyorsanız, Akıllı Asistan başvurusu yapmak için Yapı Kredi Bankası’nın internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Akıllı Asistan Başvurunuzu tamamlandıktan sonra hangi haberlerin size hatırlatılmasını istiyorsanız tek tek işaretleyebilirsiniz.

Öğrencilere Fırsat Haberleri

Kullandığınız kredi kartlarının ait olduğu bankaların zaman zaman düzenlemiş olduğu avantajlı sürprizler bulunmaktadır. Fırsat dolu sürprizlere ulaşmak ve bankanız hakkındaysa yararlanmak için yapmanız gereken şey Banka Gazetesi portalına hemen ulaşmaktır. Dijital ortamdan saniyeler içerisinde ulaşabileceğiniz, Türkiye’nin en güvenilir, en güncel bankacılık, ekonomi, borsa, kariyer ve iş ilanları bilgilendirmeleri yalnızca bankagazetesi.com’da yer alıyor. Öğrencileri yakından ilgilendiren bir banka gündemi bilgilendirme yazısıyla devam edelim. Halkbank’ın Stajyer Öğrencilere Destekleri Sürüyor! Haberi gerçekten öğrencileri sevindirecek içerikleri sunuyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda istihdamlara devam eden HalkBank, bünyesinde staj yapmak isteyen öğrencilere fırsatlar sunuyor. Zorunlu staj yapacaklara öncelik tanıyarak onlara üniversitelerde veya yüksekokullarda eğitim alıyor olmaları halinde, Kış Dönemi ve Yaz Dönemi staj programlarından yararlanma hakkı vermektedir. Gördüğünüz üzere her banka gündemi haber çeşitleri ile ulaşabileceğiniz web sitesi, daha birçok orijinal haber içeriğiyle sizlerle!

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.