TOKİ’nin O Projelerinde Teslim Dönemleri Başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Çankırı Merkez İnançköy ve Balıkesir Sındırgı da hayata geçirilen toplu konut projelerinde anahtar teslim dönemi 2 Temmuz 2018 Pazartesi (bugün) itibari ile başladı.

Teslimler Bugün Başladı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çankırı’nın Merkez ilçesi İnançköy ile Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde hayata geçirmek üzere çalışmalar yürütülen toplu konut projelerinde, bugün itibari ile teslim dönemi başlamış durumda.

Çankırı Projesinde Başvurular 5 Ekimde Başlamıştı

Toplamda 168 adet konuttan meydana gelen TOKİ Çankırı Merkez İnançköy Projesi’nde başvuru süreci 5 Ekim 2017 tarihinde başlamıştı. Projedeki söz konusu daireler üç oda bir salon şeklinde dizayn edilirken, TOKİ’de konut fiyatlarının ise 131 bin 878 TL’den başlangıç göstererek 157 bin 317 TL’ye kadar yükseldiği ifade edildi.

Çankırı İnançköy TOKİ Projesi’nde ödenmesi gereken peşinat miktarı yüzde 10 ve yüzde 25 olarak belirlenirken, vade imkanı ise 108, 120 ve 144 ay olarak sunuldu.

Balıkesir Projesinde Son Teslim Tarihi 20 Temmuz

Öte yandan Toplu Konut İdaresi’nin teslim süreci bugün itibari ile başlayan bir başka proje ise TOKİ Balıkesir Sındırgı Projesi oldu. Söz konusu olan projede toplamda 239 adet konuta yer verilirken, son teslim tarihinin 20 Temmuz 2018 Cuma olduğu ifade edildi.

TOKİ tarafından Üç oda bir salon şeklinde dizayn edilen projedeki 239 adet konut için en az peşinat miktarı 18 bin 256 TL olurken, en fazla peşinat miktarı ise 40 bin 321 TL oldu. Ayrıca TOKİ Balıkesir Sındırgı Projesi’nde konut sahibi olacak olanların ödemesi gereken minimum aylık taksit tutarının ise 811,38 TL olduğu ifade edildi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.