TOKİ’nin O Dev Projesi İçin İhale Tarihi Bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir 22’inci bölgede hayata geçirilecek olan 862 adet konutun ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Daha önce defalarda ertelenen söz konusu projenin ihalesine saat 15:00 itibari ile çıkılacak.

Hedef 1 Milyon 200 Konut Üretimi Gerçekleştirmek

2023 yılı için bir hedef belirleyen söz konusu hedefi 1 milyon 200 bin konut üretimi gerçekleştirmek olan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bahsi geçen bu hedef doğrultusunda hayata geçirilecek ve toplamda 862 konuta yer verilecek olan İstanbul Kayaşehir 22’inci Bölge Projesi ihalesine bugün saat 15:00 itibari ile çıkacak.

4 Defa Ertelenen İhale Sonunda Bugün Gerçekleştirilecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan bu proje için ilk ihale tarihi 26 Aralık 2017 Salı olarak belirlenmiş ve açıklanmıştı.  Fakat çeşitli nedenlerden ötürü belirtilen tarihte gerçekleştirilemeyen ihalenin tarihi 28 Aralık 2017 Perşembe ve 29 Aralık 2017 Cuma günlerine ertelenmişti. Fakat ihale bahsi geçen bu üç tarih içerisinde de gerçekleştirilemedi. Son olarak da 2 Nisan 2018 Salı günü gerçekleştirileceği duyurulan ihale tarihi 4’üncü defa ertelenerek 16 Mayıs 2018 Çarşamba yani bugün gerçekleştirilmesine karar verildi.

İhale, İlgili Kanun Gereği Açık İhale Usulü İle Yapılacak

İstanbul İli Başakşehir ilçesi Kayaşehir 22. Bölge Projesi Gecekondu Önleme Bölgesi 862 adet konut, 2 adet ticaret merkezi inşaat bir adet kapalı otopark ile beraber altyapı ve çevre düzenleme çalışmalar adına bugün öğleden sonra saat 3’te düzenlenecek olan ihale, ilgili kanunun (Kamu İhale Kanunu) 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Yerli ve yabancı olmak üzere tüm istek ve tekliflere açık olan ihalede, teklifler ihale saatine kadar TOKİ’nin ana merkez binasına gönderilecek.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.