TOKİ’nin Manisa’daki Projesinde Konutlar Gelecek Ay Teslim Edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa’da hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin ilk aşaması olan bin 101 adet konut, önümüzdeki ay itibari ile hak sahiplerine teslim edilecek.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi katılmış olduğu bir basın toplantısında konu ile alakalı bir takım açıklamalarda bulunarak, Akgedik Yunuskent Roplu Konut Projesi’nin ilk etabı olan bin 101 adet konutun inşaat çalışmalarında sona gelindiğini dile getirdi.

Manisa’da Vatandaşlar Haziran’dan İtibaren Ev Sahibi Olacak

TOKİ ile resmen yeni bir şehir kurulmuş olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Çerçi, toplamda 5 bin 500 adet konuta yer verilecek olan söz konusu bu projede, ilk aşamada sona gelinmenin haklı gururunu yaşadığını dile getirdi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile beraber ortak olarak yürütülen bu projenin Türkiye’deki en büyük ve prestijli projelerinden biri olarak kabul edildiğine dikkat çeken Mehmet Çerçi, oldukça yoğun ve titiz çalışmaların neticesinde vatandaşların 9 Haziran’dan itibaren ev sahibi olacağını, konutları bugünden itibaren hak sahiplerine teslim edeceklerini aktardı. Ayrıca ikinci etap için de başvuruların kısa süre içerisinde toplanmaya başlayacağını da açıklamalarına ekledi.

Projede Yüksek Standartlara Sahip Çok Sayıda Konut Var

Söz konusu bu basın toplantısına iştirak edenlerden AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise açıklamalarında, söz konusu bu dev projenin bir ilçe belediyesi tarafından hayata geçirildiğini, bu konuda belediyeyi alkışlamak gerektiğini ifade etti. Kendilerinin de milletvekili olarak yeni şehirlerin kurulmasında desteklerini sürdüreceklerini de ekledi.

Yine AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise, Akgedik’te güzel bir konsept icra edildiğini dile getirerek, toplumun her kesiminden vatandaşların yaşamını sürdürebileceği güzel yeni yaşam alanları hayata geçirildiğini ve çok sayıda yüksek standartlara sahip konutlara yer verildiğini belirtti.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.