TOKİ’den Sınırlı Maaş Alan Vatandaşlara Müjde!

TOKİ’den Sınırlı Maaş Alan Vatandaşlara Müjde

TOKİ, pandemi döneminde de çalışmalarına devam ederek on binlerce vatandaş için müjdeli bir haber verdi, maaşı 5 bin TL alt sınırının altında kalan vatandaşlara ev sahibi olma şansı tanıdı.

Uzun yıllardan bu yana vatandaşların ev sahibi olmasının önünü açan TOKİ, bu kapsamda yeni bir adım daha atarak daha geniş kitlelerin umut beslemesine olanak tanıdı. Alınan yeni karar ile beraber, TOKİ’nin bünyesinde olan yeni evlere vatandaşlar 5 bin TL’nin altında maaş aldığı taktirde başvuru yapma şansı elde edecek. TOKİ Kampanyaları, uzun bir süreden bu yana ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için önemli bir fırsat kapısı açtı.

5 Bin TL Maaş Şartı

TOKİ’nin yeni kampanyasına başvuru yapacak olan vatandaşlar için gereken en önemli şart, 5 bin TL’nin altında maaş lamaları olacak. Böylelikle uzun yıllardır çalışarak ev sahibi olma adına birikim yapan vatandaşlar, TOKİ kampanyaları ile hayallerine kavuşma imkanı elde edecek. TOKİ’nin yeni konut satışları, 35 farklı ilde yapılacak.

Başvuru Şartları Neler?

TOKİ’nin başlattığı 35 ildeki konut başvuruları için, her haneden tek bir kişinin başvuru yapması gerekiyor. Aynı zamanda TC vatandaşı olmak, hane gelirinin 5 bin TL altında olması gibi etkenler de bulunuyor. Bunun yanı sıra başvurunun yapılacağı illerde minimum bir yıldır oturmak da şartlar arasında yer alıyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.